Net cevap aylık 30.000 lira ciro yapıyoruz ortalama ne kadarı kaldığı hakkında fikriniz yok hocam. Şu plstfromda faturaya dökülse işlemler bakın kimler kimler ağlamaya başlayacak. Bu iş telefonla olacak iş değil. O bmwler neden alınıyor biliyor musunuz? Yil sonu kdv den düşmek için. Ben o kdv yi devlete vereceğime neden araba ev is yeri almayım? Öyle basit değil Allah inşallah size de büyük iş verir internet işi dışında cam balkon olur demir işi olur somut olarak birşeyler üretilen o zaman dolar fırlayınca dudaklarinizi ısırmaya başlarsınız lüks tüketime harcamasa bu para devlet alacak kısacası
Şahsi işim internet değil, beyaz eşya servisliği

Bize de yedek parçadan vuruyor, hatta ÖTV kalktı aylarca hiç iş olmadı. Üstüne sıfır ürünlerde inanılmaz indirimler varken yedek parçaya zamla 2 kere vurdular bizleri.. Ama çok şükür hala bir sıkıntımız derdimiz yok. Ailecek adım atmayı, adım atarken geleceği düşünerek adım atıyoruz.
Kdvden düşeceğiz diye ev alırsan, lüx araba alırsan sonunda olacağı zam gelmesede belli. Nasıl olsa kdvden düşücem al arabayı, üstünüde kredi çek. 100.000 kredi çek 150.000 öde kvdden düştük devlet yiyemedi. Bu mantık bana çok ters geliyor. He varsa kenarda 200.000 kdv yi düşüp alıyorsan arabayı ne mutlu sana. Ama o zamanda lüx tükettiğin arabanın vergisini ödeyeceksin, yaktığı benzin pahalı diye dert yanmayacaksın. Bu şekilde dert yanan insanları samimi bulmuyorum işte.
Ben arabası olmayıp, aylığı alır almaz yol parasını ayıranlara, çocuğunun harçlığını okul masraflarını 1001 zorlukla çıkrtan insanlara üzülüyorum... Ki onlarında derdi hiç bir gün kdv, benzin, mtv olmadı, olamayacak...