Hiç başıma gelmedi, kredi kartımda 12k limit var. Bir çok yerden alışverişte kullandım. İnternet bankacılığından alışverişe kapatıyorum ama yinede geceleri uyuyamıyorum. Biri kartı boşaltırsa hayatım biter
En Kısa zamanda yeni kart talep edeceğim birdahada sanal karttan başka kullanmam.
Bu arada şunuda söyleyeyim belki birini kurtarırım. Geçen gece saat 2 de facebok önerilerde akbank neo şu tarihler arası 10 kez giriş yaparsanız 200TL chip para kazanacaksınız yazıyordu. Bende tam normal hesabıma girip bakacaktım dedim bari burdan gireyim . Tıkladım giriş sayfası geldi, TC şifre girdim cep şifre geldi tam girerken Allah yardım etti aklıma akbankın sayfasınta tik olduğu aklıma geldi. Ama girdiğm banka sayfasında tik yoktu. Geri gelip sayfaya aboneye falan baktım, fake sayfa. Bir anda terler anlımdan aşşağı inmeye başladı. Hemen şifremi vs değiştirdim sonra Akbank orjinal sayfaya bi göz attım bir sürü şikayet eden var, milletin hesaplarını boşaltmışlar.
Cebime gelen şifreyi girsem eksi hesaplarımla birlik 17 bin paramı hiç edeceklerdi . Allah korudu beni, hayatım biterdi bu zor zamanda :S Çok dikkatli olmak gerek .