Yeni eklenecek özellikler aşağıdaki gibidir. Tüm müşterilerimiz güncellemelerden ücretsiz faydalanmaktadır.
Üye bazlı son görülme
Üyelerin isterlerse profillerinde açıp kapatabilecekleri son görülme tarihi. Uzun süre giriş yapmamış bir kullanıcının bu verisi oluşamayacağından ilk üyelik tarihi veya varsa son entry tarihi veya varsa son log tarihi bu veriye aktarılacaktır. Üyeler her sayfada dolaştığında bu veri güncellenmektedir.

Uyarı mesajları
Sistemdeki entry girildikten sonraki, giriş yapıldıktan sonraki ve bir düzenleme yapıldıktan sonra çıkan uyarı mesajları yönetim panelinden düzenlenebilecektir.
Bu özellik için yeni bir yönetim paneli sayfası açılacaktır. (Dil ve Yerelleştirme)
Bu sayfaya istinadan yönetim sayfa yetkilerine bir yeni yetki eklenecektir. (Dil ve Yerelleştirme Görme/düzenleme-ekleme/silme)

Token sistemi
Daha güvenli bir alt yapı için her üyeye çeşitli zaman aralığı ve farklı formlara göre session atanacak ve bu session token olarak formlarda kullanılacaktır. (Her token 1 kere kullanılacaktır ve ömrü belli bir zaman aralığı içinde olacaktır.)
Onaylı Başlık ve Kota Dolduran Çaylak Bildirimi
-Onay bekleyen bir başlık veya entry olduğunda onay yetkisi olanlara bildirim gidecek.
-Kota dolduran çaylak olduğunda çaylak onay yetkisi olanlara bildirim gidecek

Üye adı sorunu
Üyeliklerde yalnızca sayı ve harf, tire, ve iç boşluklar kabul edilecek.
Özel mesaj atabilme yetkisi
Üye gruplarına mesaj atabilme yetkisi verilebilecek verilmeyenler atamayacak.
Bu özellik için yeni bir alt yetki açılacaktır. (Özel mesaj gönderebilme)

Üye entry yönetimi
Bir üyenin tüm entrylerini taslağa taşıma, onay bekleyenler listesine taşıma, silme, tüm onay bekleyenlerini yayınlama, tüm taslaklarını silme, tüm onay bekleyenlerini silme. (yayınlanmış başlıklar bu taşıma işlemlerinde ve silme işlemlerinde eğer başlıkta başka üyelerin entryleri varsa silinmeyecek veya taşınmayacak yalnızca işlem yapılan üyenin entrysine işlem uygulanacaktır.)
Bu özellik için aşağıdaki alt yetkiler açılacaktır.
-Diğer üyelerin tüm yayınlanmış entrylerini taslağa taşıma yetkisi
-Diğer üyelerin tüm yayınlanmış entrylerini onay bekleyenlere taşıma yetkisi
-Diğer üyelerin tüm yayınlanmış entrylerini silme yetkisi
-Diğer üyelerin tüm onay bekleyen entrylerini yayınlama yetkisi
-Diğer üyelerin tüm onay bekleyen entrylerini silme yetkisi
-Diğer üyelerin tüm taslak entrylerini silme yetkisi
!Banlanan üyeler için otomatik bir işlem uygulanmayacak manuel olarak tercihen istenirse yukardaki yetkilere ait özelliklerle işlem yapılacaktır.
Benzer başlıklar
Aramada çıkmayan sonuçlar için benzer başlıklar listelenecektir.

Duyuru bildirimleri
Her duyuru eklendiğinde tüm üyelere bildirim gidecektir.

Toplu bildirimler
Üyelere toplu bildirim gönderilebilecektir. (html olarak düzenlenecek)
Bu özellik için yeni bir yönetim paneli sayfası açılacaktır. (Bildirim ve Mesajlar)
Bu sayfaya istinadan yönetim sayfa yetkilerine bir yeni yetki eklenecektir. (Bildirim ve Mesajlar Görme/düzenleme-ekleme/silme)
Toplu mesaj
Üyelere toplu mesaj gönderilebilecektir.
Bu özellik için yeni bir yönetim paneli sayfası açılacaktır. (Bildirim ve Mesajlar)
Bu sayfaya istinadan yönetim sayfa yetkilerine bir yeni yetki eklenecektir. (Bildirim ve Mesajlar Görme/düzenleme-ekleme/silme)
Toplu E-Posta
Üyelere toplu e-posta gönderilebilecektir. (html olarak düzenlenecek)

Dil Dosyası
Dil dosyası oluşturulacaktır.
Open Graph Meta
Open graph ayarları yönetim paneli genel ayarlara eklenecektir.
Üyeler arası engelleme
Üyelerin birbirini engelleme özelliği gelecektir. (Mesajları engelleme, entryleri gizleme)
Bu özellik için yeni bir alt yetki açılacaktır. (Diğer üyeler tarafından engellense dahi mesaj gönderebilme) (Yöneticileri için işaretlenebilir)
Twitter login
Twitter login ayarları genel ayarlara eklenecektir.
One signal
Küfür filtresi
Kelime karşılığı küfür filtresi yapılacak. İstendiği kadar filtre ve karşılığı eklenebilecek. İstenirse üyelere filtreleme açık/kapalı şeklinde seçilebilecek.
Bu özellik için Entry ve Kategori ayarları sayfası kullanıcaktır.
Mailchimp
İstatistikler ve Üye Profil İstatistikleri
İstatistik sayfası istenirse kapatılabilecek veya yalnızca üyelere açık yapılabilecektir.
İstatistiklerde ve Üye Profil İstatistikleri’nde yayınlanacak entry sayıları belirlenebilecektir.
Ek 10 istatistik eklenecektir.
Router
Htaccess yönlendirme kapatılacak router class’ı kullanılacaktır.
Entry tagları düzenlemesi
-Yazı içinde seçilen kelimeler tag butonuna tıkayınca direk tag içine alınacaktır.
-Direk seçim yapılmadan tag butonuna basıldığında alert pencere ile url istenecektir.
-Girilen resim urllerindeki resimler sisteme optimize edilerek kaydedilecek. Kaydedilen resimler yönetim panelinde görüntülebilecek.
-Girilen urller yönetim panelinde görüntülenebilecek.
-Girilen video linkleri yönetim panelinde görüntülenebilecek.
Bu özellik için yeni bir yönetim paneli sayfası açılacaktır. (Multimedya)
Bu sayfaya istinadan yönetim sayfa yetkilerine bir yeni yetki eklenecektir. (Multimedya Görme/düzenleme-ekleme/silme)

Zirvetör
-Yetkisi olan üyeler bir zirve oluşturabilecek bu zirveye zirvelere katılım yetkisi olan üyeler katılım sağlayabilecektir. Zirve tarihi sonrası zirve katılımlara otomatik kapanacaktır. Zirvetörü ziyaretçilere açıp kapatabilme kontrolü sağlanacaktır.
-Etkinlik oluşturma (onay alması gereklidir)
-Onay almadan etkinlik oluşturma
-Diğer üyelerin açtığı etkinlikleri onaylama
-Etkinliklere katılma

Modlog
-Yetkisi olan üyeler bir zirve oluşturabilecek bu zirveye zirvelere katılım yetkisi olan üyeler katılım sağlayabilecektir. Zirve tarihi sonrası zirve katılımlara otomatik kapanacaktır. Zirvetörü ziyaretçilere açıp kapatabilme kontrolü sağlanacaktır. Tüm silme, düzenleme işlemleri modlog sayfasında ayrı bir noktada listelenecektir. Ayrıca modlogda yetkisi olanlar mesaj bırakabilecektir. Gelen otomatik düzenleme ve silme gibi işlemlere yorum yapılabilecektir.
-Modloga giriş yapma
-Modlogda yazı gönderebilme
-Diğer üyelerin modlog içeriklerinde düzenleme yapabilme
-Diğer üyelerin modlog içeriklerini silme

Entry yorum
Entry yorum sistemi gelecektir. İstenirse bu özellik aktif/pasif olarak düzenlenebilecektir. İstenirse yalnızca üyelere görüntülenebilir olacaktır.

Üyelerin içeriklerini listeleme
Yönetim panelinde Üyeler sayfasında üyelerin tüm entryleri, başlıkları, onay bekleyen entryleri ve taslakları görüntülenebilecektir.
Kullanıcı hesap silme
Kullanıcı isterse hesabının silinmesi için başvuru yapabilecek. Bu işlem sonucunda yetkisi olan üyelere bildirim gidecek ve hesabın silinmesi ile ilgili işlem yapılacaktır.
Bu özellik için bir Admin Üyeler sayfası kullanılacaktır. Gelen hesap silme bildirimleri buradan işleme alınacaktır.
Ana kategori seçimi
Eğer kategori sistemi aktifse: Ana kategori seçimi yapılacak eğer üye başlık açarken kategori seçmemişse otomatik o ana kategori seçilmiş olacak. Ana kategori seçilmemişse üyeden zorunlu olarak kategori girilmesi istenecek.

Üyeler isterlerse avatarlarını silebilecek.