Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi playeri var mı acaba? Şöyle logomuzu istediğimiz yere koyabileceğimiz, istediğimiz video sürelerinde reklam kodlarımızın çıkacağı türden bir player. Yoksa yapabilir miyiz? iPhone ile ilgili bir durum mu bilmiyorum ama mobil de tam oturmuyor ekran boyutuna, ortalı ufak duruyor. Düzelecek mi bu durum? Bu hafta domain işlerini halledip temanızı almayı düşünüyorum.

goldweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı konuyu bende pm attım mobilde ortalı ufak durduğu için mobil versiyonunu pek beğenmiyorum düzeltilecektir bence yeni versiyonda
Yapı içerisinde dünyada en çok kullanılan HTML5 playerlardan VideoJs player mevcut bu playerın demosuna ;

http://demo.wpdeo.com/html5-video-pl...-oynatimi.html

Linkinden ulaşabilirsiniz. reklam geliştirmeleri için player pluginlerini yükleyebilir player'ı kendinize göre değiştirebilirsiniz bu konuda bir sınırlandırma bulunmuyor. Tasarım tamamlanırken standart ekran çözünürlükleri için responsive çalışması yapıldı muhtemelen iphone için bir ara çözünülük olduğundan içerik fazla ortalı görünüyor biz bunu bir hata olarak görmedik ama gelecek sürümde bir çalışma yapmaya çalışacağız. Sorunu sizin gözünüzden görebilmemiz için bize birkaç ekran görüntüsünü pm ile iletebilirseniz bu konuda bize yardımcı olabilirsiniz.