akimito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle teşekkürler
yönetim paneli laravel degil buradan r10'dan creabox scripti aldığım bir yapı admin tarafında oluşturdukları bir class dosyası içerisinde yer alıyor benim verdigim yukarıdaki kodlar
bir çok yöntemi upload yapısını uygulanma yolu vardır diye inceliyorum tek tek genel yapıyı bozmadan yapabilecegim kolay bir yöntem varmı diye ..

/* resim upload */ public static function fileUpload($location,$ext,$name,$target){ $return = null; $avaible = null; $exists = strtolower(substr($ext, strrpos($ext, "."))); $avaible = array(".jpg", ".jpeg", ".png", ".bmp", ".gif", ".pdf", ".docx", ".doc"); if(in_array($exists, $avaible)){ $new_name = $name.$exists; $to_location = $target.'/'.$new_name; if (move_uploaded_file($location, $to_location)){ $return = $new_name; } }else{ $return = null; } return DB::control($return,'text'); } public static function reArrayFiles($file_post) { $file_ary = array(); $file_count = count($file_post['name']); $file_keys = array_keys($file_post); for ($i=0; $i<$file_count; $i++) { foreach ($file_keys as $key) { $file_ary[$i][$key] = $file_post[$key][$i]; } } return $file_ary; } /* resim upload sonu */
Intervention u laravel ile kullanmak zorunda değilsiniz. PHP kullanılan herhangi bir projede, spagetti bile olsa dahil edebilirsiniz.
Composer kullanmayı bilmiyorsanız öğrenin, bu ve buna benzer binlerce paketi www.packagist.org sitesi üzerinde bulup sisteminize ekleyebilirsiniz.