Merhaba iyi geceler hepinize, bu aralar 2-3 tane site yönetiyorum ve tek başıma olduğum için fazla uğraşamıyorum ve ilerleyemiyorum. Yeni bir proje var aklımda, ******* gibi R10 gibi webmaster forumu kurmayı planlıyorum. ve bu proje için benimle beraber çalışacak kısacası ortak olucak kişi ve kişiler arıyorum. herşeyı beraber çözebilceğimiz bilgili biriyle çalışmak istiyorum, ileride beraber güzel işler yapmak istiyorum çalışacağım kişi ve kişiler ile. sadece ortak olmak değil samimi bir dostluk ve abi kardeş ilişkisi kurmak istiyorum. yıllar sonra geçmişe baktığımız zaman vay be diyerek gururlanmak sevinmek istiyorum çalışacağım kişiyle. aradığım kişiye gözüm kapalı güvenmem lazım ve kafa yapımızın uyuşması lazım tabiki [IMG]https://*******.com/forum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
görüşmek isteyen olursa konunun altına yazabilir ve ya pm atabilir. Genel Şartlar: +16 olması gerekli. En az 1 adet sitesi olacak. Saygılı ve Ahlaklı olacak. Sadece para odaklı değil işini zevkle yapıcak. Son olarak güvenilir olucak, gözüm kapalı güvenmem lazım. Daha detaylı bilgi için pm atabilirsiniz. Forum sitesi dışındaki sitelerim; 1.site: instagram takipçi paneli 2.site: script ve tema paylaşım sitesi 3.site olarak webmaster forumu kurmayı düşünüyorum dediğim gibi ******* , R10 tarzı. alan adı hazır: wmrehber.com NOT: Forum işi benim için 1. plan'da en önem vereceğim proje bu olacak. ortak olmak isteyen kişi kesinlikle buna önem vermeli. Lütfen ciddi ve bilgili kişiler pm atarsa sevinirim. MULTİ KONU