Selamun aleyküm, arkadaşlar işle ilgili gereken tüm cevapları youtube üzerinde ki videolardan bulabilirsiniz o yüzden detayları konuya eklemiyorum. Yakın bir abimin hali hazırda 5 milyon civarında Kırmızı Kaliforniya Solucanı mevcuttur. Ortalama aylık 200.000 kadarını satmayı planlıyoruz. Her 3 ayda bir solucan sayısı ikiye katlandığından dolayı yer bulma konusunda sıkıntı yaşamaya başlayacaz gibi görünüyor

Solucan gübresinin ortalama kg fiyatı 1,5-2tl arasında değişmektedir. Nasıl satarım sorusunun cevabını da yine biraz araştırma yaparak bulabilirsiniz. Üretim yapabilmeniz için ortalama 50.000-100.000 adet solucanla işe başlamanızı öneriyoruz. İlk 1 yıl gübre üretimi ya da solucanınızı satmaktan ziyade solucan sayısını arttırmaya odaklı çalışıyorsunuz... Devamı zaten kendiliğinden gelecektir.
Minimum satış rakamımız
50.000 adet solucan olup şuan da aylık maksimum
200.000 adet satmayı düşünüyoruz. Fiyatları konumun altından yorum yapan arkadaşlara ileteceğim ya da
sefaciftci@hotmail.com mail atabilirsiniz.
Oldukça popüler bir kazanç kapısı olup bu işe ne kadar erken girerseniz sizin için o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Yerimiz Adanadadır. Nakliye ücretini karşılamanız durumunda tüm illere teslimat yapabiliyoruz
Üstat 50.000 adet için satış fiyatı verir misiniz? Birde nasıl bir yer kiralamam gerekiyor sıcaklık - nem gibi detayları nasıl ayarlıyorsunuz ve nelere dikkat etmem gerekir bilhi verir misiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi