Güzel şeyler yazan arkadaşlara teşekkürümü sunuyorum.
@ARTFM; hiç önemli değil hocam.
Bu mesajları report edip moderasyonun zamanını çalmaya değmez. Ben hiç bir şekilde ne Türk firması karaladım ne de farklı bir şey söyledim.
İlk mesajdan Türk firmalarını karaladığımı çıkaran arkadaşların kompleksli olduğunu düşünüyorum. Türk firmalarında yirmiden fazla sitem barınmakta. Bu konuda Türk firmalarıyla çalışmadığı belirttim sadece.
Açacağım sitelerin içerikleri kimseyi ilgilendirmiyor zaten bu konuda bununla ilgili bir şey yazılmamış ancak belirtiyorum ki durum anlaşılsın; Türkiye'de sıkıntı olacak konulardan dolayı yabancı ve BTC ile ödeme alan firma istedim. Offshore diye de belirttim. Offshore'un anlamını bilmeyenler saldırıyor sanırım Türk firmalarını karalıyorsun diye.
Daha önce de bu bölümde hosting arıyorum diye konu açtım. Firmalar bu konulara cevap atıyor. Hepsi Türk. Ben de zamanlarını boşuna çalmamak adına ve üstte de belirtilen sebeplerden kesinlikle çalışmadığımı belirttim.
Siz saldırmak yerine "haa bu adam bizim zamanımızı almak istememiş" olarak düşünseydiniz daha iyi niyetli olurdunuz. Kötü niyetinizden bu mesajlar
Hiç önemli değil, kalsın mesajlar. Bu firmalar(!) ya da kişilerle çalışacak insanlar görür belki bunları
İyi forumlar.