Mecralarda yayın önceliği bulunan ve remarketing yayın yapan reklam türü. Verim almak istiyorsanız uzun soluklu kullanmanız gerekiyor. Criteo kodlarını kullanmaya başladıktan sonra remarketing datanız toplanır. Yani 1-2 ay herhangi bir beklentiniz olmasın.
İlk zamanlarda lead maliyetleriniz ortalamanın çok çok üzerinde olur ama zamanla düşüşe geçer. Çok defa yaşadığım tecrübelere dayanarak söyleyebilirim ki facebook bir yana adwords maliyetleri seviyesinde performans alamadım. Sistem olarak çok fazla optimizasyon seçenekleri bulunmuyor. Sitenize gelen ancak hedefiniz olmayan kitleleri ayrıştıramıyorsunuz. Demografi vs. (En son bu şekildeydi. Birkaç aydır artık kullanmıyorum)
Temsilciler sürekli ilgi gösteriyor ancak tamamen ek bütçe alabilme ve müşteri memnuniyeti sağlayarak çalışmayı sürekli hale getirme düşüncesindeler. Tamamen şahsi düşüncelerimdir. Performansınız sektöre ve kampanyaya göre değişiklik gösterebilir. Düşük bütçeler ile denemenin çok bir zararı olacağını zannetmiyorum. Maksimum kitleye ulaşabilmenize fayda sağlayacaktır.