Dalgalanma var diye siteye fazladan içerik atılmasıda bana göre yanlış. Önceden nasıl çalışıyorsan yine aynı şekilde istifini bozmadan çalışacaksın. Dalgalanma bir durulsun bak yerinde değilsen o zaman düşün ben neyi yanlış yaptım diye. Aksi halde dalgalanmanın vermiş olduğu panikle backlink aldığın belli olabilir bence.
Arkadaşlar google'a paranoyak muamelesi yapmak lazım. Belki de bu dalgalanma/Güncelleme kimlerin backlink kastığını öğrenmek içindir. Sitelerin sıralamasıyla biraz oynayalım da bakalım site sahipleri buna nasıl reaksiyon gösteriyor. Bunun analizini yapmak için dahi bu dalgalanmayı yapıyor olabilir google. En iyi sonuçları bulmak için google'in yapmayacağı hiçbirşey yok bence.
Velhasıl, İstifinizi bozmayın derim ben. Yokmuş gibi davranın. içerik kalitenizi SEO ya uygun ve en önemlisi KULLANICIYA yarar verecek şekilde yazın. Sadece şimdi değil HER ZAMAN.
EDİT: bende sallanıyorum, benimde sıralamarımda 2-3 sıra kayıp oluyor. Ama ben içeriklerimden eminin ve telaşa kapılmıyorum. Sizde öyle yapın. Kafa rahat oluyor