Konu
[Satış]Anahtar Teslim Android Sesli Replik Uygulaması
30-09-2017, 23:42:58
AwoApp
Uygulama İçeriği:
Sesli Film Replikleri
Uygulamanın Yüklendiği Tarih:
10 Eylül 2017
Toplam İndirme ve Aktif Kullanıcı:
24/81
https://i.hizliresim.com/g9yVWO.png
Uygulamanın Geliri:
Uygulamanın gelir hemen hemen yoktur. Yüklendiği süre içerisinde sadece
1.25₺
kazandırmıştır.
https://i.hizliresim.com/POB6Eb.png
Uygulama İçin Herhangi Bir Reklam Çalışması Yapıldı mı ?:
Herhangi bir reklam çalışması yapılmadı. Bir kez adwordse reklam vermeye çalıştım o da olmadı fakat indirme panelinde adwords kaynaklı 3 adet indirme gözükmektedir.
Uygulamayı Satma Nedenim:
Daha önce yayınladığım bir
uygulamayı
daha satmıştım. Satma amacım tek bir uygulamama reklam kaynağı oluşturmak. Mobil sektöründe reklamsız hiç bir yere gelinmiyor maalesef.
Uygulama Linki:
Uygulama Linkini Sadece pm ile vereceğim. Konu altına yazarak veya direk pm ile isteyebilirsiniz.
Uygulama Özellikleri:
Uygulamayı telefonunuza indirip test ederek görebilirsiniz.
Yatırım Yapılabilecek Bir Uygulama mıdır?:
Uygulamayı yaparken o sıralar trendlere yeni giren bir uygulamayı referans alarak yaptım ve kullanıcıların benim uygulamamı tercih etmesi için de ek özellikler ekleyip daha şık bir tasarımla hazırladım. Bahsettiğim uygulama şu an 50 bin indirme de.Burdan yola çıkarak yatırım yapılabilecek bir uygulama olup olmadığı kararını size bırakıyorum.
Uygulama İçin İstenen Fiyat:
Uygulama için istenen ücret
200₺
'dir. Sıfırdan yazdırmak istediğinizde size en az 300₺ maaliyeti olacak bir uygulama için fazlası ile uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
Uygulamanın Transferi Nasıl Olacak?:
Uygulamayı kendi google hesabımdan sizin google hesabınıza transfer edeceğim. Play hesabı olmayanlar için kendi hesabımda barındırmaya devam edeebilirim. Uygulama için herhangi bir görsel veya açıklama yazısı ile uğraşamayacaksınız. Uygulamayı Anahtar teslim alacaksınız.
Satışa Dahil Olanlar ve Lisans:
Satışa uygulamanın kaynak kodları+key dosyası dahildir.Regular lisans geçerlidir.
İletişim:
c.awoapp@gmail.com
mail atabilir skype ekleyebilirsiniz. Maillere daha hızlı dönüş sağlamaktayım.
Ödeme Yöntemi: ZiraatBankası|VakıfBank|Papara