Selamun Aleykum,
biliyorum cogu kisi bunu Parasina yapiyor neticede Emek harcaniyor. Ama yinede bir sansimi denemek istedim.
Forum üzerinde bircok yetenekli Arkadasimiz var, ama hepsine Özelden sanki birsey dileniyormusum gibi yazmaya utandim acikcasi.
O yüzden buradan, Vakti olan, ve Hayrina Camii mizin Kermesi icin El Ilani hazirliyabilecek biri varmidir diye sormak istedim.
Bir kisiden fazlada olabilir, Camii miz Yurtdisinda bir Camii dir, ve Yilda yaklasik 3-4 Kermes yapilmakda. Olurda birden cok El Ilan Önerileri gelirse onlarida seve seve kabul ederim, ve birsonraki Kermeslerimizdede kullanabiliriz.
Suan henüz Tarih belirlenmedi, sadece mümkün olursa cok karisik olmayan, icerisinde Yemek Resimleri, Cocuklarin üstünde Zipladigi o büyük Sisme Balon gibi bir iki Resim olabilir, ve alt kismindada 5-6 Sirketin Amblemini koyacak kadar bir Sponsor Bölümü, büyüklük olarakda A3.
Yanlis anlasilmasini istemiyorum, ben kendim Camii mizde Teknik Konulara Yardimci oluyorum, ve Organizasyon gibi seylerde Destekliyorum, ve bundan ücret vb. de almiyorum. Az önce yazdigim Sponsor Bölümünde yer alan Sirketlerde, Kermes icin Para yada baska bir Yardimda bulunan Sirketler oluyor, dilerseniz kendi Isminizi falanda yazabilirsiniz Afisin altina yada yanina, yada nereyi uygun bulursaniz.
Bu Konuda Yardimci olabilecek Arkadaslar var ise, lütfen Özel Mesaj ile ulassinlar, kendilerine Camii mizin Logosunu gönderiyim yada baska Sorulari varsa ordanda yazabilirler, ve ona göre bir Calisma baslatabilirler.
Okudugunuz icin cok Tesekkür ederim