BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
javascript olmasın o ? ajax & php kullanarak şu şekilde bi uygulama yapabilirsin...

bunu sayfaya çektiğin herhangi bir javascript dosyasına ekle..(sayfanda jquery olsun..)
function favekle(ix) { var fav_id = 'fav_id='+ix; $.ajax({ type:'POST', url:'./favekle.php', data:fav_id, success:function(cevap){ $(".sonuc").html(cevap); } }); }
favekle.php dosyam aşağıdaki gibi olsun.
<?php $fav_id = intval($_POST['fav_id']); //uye_id'yi sessiondan aldık. $uye_id = intval($_SESSİON['uye_id']); $sorgu = "UPDATE uyeler SET favlar=$fav_id WHERE id=$uye_id"; if($mysqli->query($sorgu)) { echo "Başarıyla güncellendi!"; }else { echo "Bir Hata Oluştu!"; }
Örnek Kullanım;
<input type="submit" value="fav ekle" onclick="favekle(<?=$favid;?>)"/>

uye_id sessiondan aldım ,fav_id ise zaten javascript fonksıyonumun içinde kullandım...ajax ile verilerim gitti sonra uyenın favorılerıne ekleme yaptım..
en üsttekini fonksiyon dosyama eklesem olmazmı ? Öncelikle
<button type="submit" class="btn btn-warning btn-xs"><i class="fa fa-heart-o"></i> Fovorilerime Ekle</button>
Yukarıdaki gibi bir Butonum var dosyayı islem.php adında bir klasöre gönderip uye_id soru_id birde işletiyorum ama butona tıkladığımda favorilerime ekle Favorim yazısını nasıl yapıcam onu anlayamadım.
Verdiğiniz fonksiyon hata veriyor bu arada.

Yardım için Teşekkürler