Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi temaları şifreleme yarayan bir projemdir projeyi ben oluşturdum bir arkadaşım ile kodlamasını yaptık. Projeyi şuan kendim v1 olarak adlandırdım ilk hali ile duruyor geliştirmeye açık bir proje, kendim için yaptım ama ben çoklu satış halinde tema satışı yapmadığım için firmalara özel yaptığım tasarımlarda kullanmak pek objektif olmuyor, bari birisine satayımda sistemi geliştirsin hemde piyasa warezcilerden biraz kurtulsun istiyorum.
Sistemi biraz anlatmam gerekirse, javascripti php ile ilişkilendirdik bir panel ile temaların lisansını yönetiyoruz yani dosya sabit herkez için ayrı bir dosya vs. olayı yok panelden eklediğiniz lisanslı, engel koyduğunuz lisanssız gözüküyor.
Aynı zamanda sisteme log sistemi oluşturduk temayı çalanın kullanmaya çalıştığı alan adını veritabanına kayıt ettiriyoruz. Bu özelliği güzel bir şekilde kullanabilirsiniz.
Sistem %100 demiyorum ama şuan sadece html'i düzenlemeyi bilen insanlar hiçbirşekilde kullanamaz.
Lisansı kırmak isteyen insan uğraşmalı baya bunun içinde birşey düşündüm denedim işe yaradı ama biraz masraflı oluyor, "jscrambler" adlı bir site var ücretli bir şekilde js dosyalarınıı şifreleme yapıyor ilk paketi denedim kırılma ihtimali var ama 2. yada 3. paketi alan bir firmanın yaptığı tasarımın çalınması oldukça zorlaşıyor.
Sistem kabataslak bu şekilde, açık konuşmak gerekirse her pm atana bilgi vermeyeceğim piyasayı biliyorum kim tema satıyor vs. kendi gözlemlerime göre güvenebileceğim insanlara sistemi daha ayrıntılı anlatacağım.
Sistem için bir fiyat belirlemedim ama aklımda oluşan rakamlar var. Pm atarak yada konu altına yazarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda sistemi satmak yerine ortakta alabilirim.