Android studioyu biraz kullanmayı bilen ve eline webview projesi geçen herkes profesyonel gelişmiş süpersonik uzaydan gelme uygulamalar yapıyor. Fakat uygulamada çıkan hiçbir hatayı çözemiyor, şablon dışına çıkıp ek birşey ekleyemiyor. Bu arkadaşlar 5-10₺'ye analytic içeren uygulama yapıyor fakat 50₺ verseniz başka bir projeye analytic ekleyemeyecek kadar bilgisizler. Böyleleri istediği kadar piyasayı düşürsün aklı başında hiç kimse 5-10₺'ye yapılan webviewden bir fayda gelmeyeceğini bilir. bilmeyenlerde uygulama yaptırdıktan sonra bunu anlar. Bunların bana tek zararı webview uygulama yaptırmak isteyen herkesten sürekli "Hocam forumda 10₺'ye de uygulama yapan var ikisi arasında ki fark nedir ?"
sorusunu duymamdır. Yönetim özellikle webview uygulama konusunda bir taban fiyat belirlemelidir. Aksi takdirde yakında 1 liraya bile webview yaparım diyen çıkacaktır.
Yalnız senin atladığın bir konu var hocam. Webview kıytırık bir şey tamam kabulumuz ama bu kıytırığı bile w.a.r.e.z yardımı ile yapanlar var. Codecanyon'daki SuperWebview Web uygulamasını yada diğerlerini çevirip ezip büzen kişiler burada satış yapıyor. Son zamanlarda şikayet konularında belirtmeme rağmen özellikle bu bölümde w.a.r.e.z satış oldukça arttı. Yönetim ses çıkarmıyor. Yönetim böyle davrandıkça R10 diğer forumlar gibi olma yolunda hızla ilerliyor iyi bir şey değil.
Herkes şunu unutmasın. 5 liralık iş 5 liralık iştir, 1000 liralık iş 1000 liralık iştir. Yazılımcılar kalitesine göre fiyat verirler. Burada gerçek anlamda profesyonel çalışan bir kaç developer görüyorum.