Hocam tavsiyenizi okudum

Güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim, ben sonuna kadar deneyeceğim olmadı sıfırdan tekrardan kuracağım bir şekilde olacak. Ek olarak evet kelime bazlı filtrelemeye düştüğümü söylemiştiniz fakat çözüm önerisini İYİ adlı arkadaşımız sundu, gerçi sizde sunabilirmişsiniz bilginiz var. Ben çözüm odaklı gitmek istedim, tekrar emeğinize sağlık
Ek tavsiyelere herzaman açığım.
Hocam yap demiyorum ama
BEN OLSAM,
İyi'nin dediklerini yapardım eyvallah adam işi biliyor. Ama onun dediklerine ek olarak şunları kesin yapardım. Mesela atıyorum yükselmek istediğim kelime
korku filmleri. Yükselmek istediğim sayfam için bir süre sonra yine tanıtım alırdım.
LAkin tanıtım tamamen korku filmleri odaklı yazılacak (
onedio.com tarzı yazman sitene hit bile getirir ki buda tanıtımın etkisini artırır. Yapılmış en iyi 10 korku filmi gibi) fakat yükselmek istediğim konuya oradan kelime bazlı değilde URL link çıkarım. ÖRN: korku filmleri için
https://benimsitem23.com/kategori/korku-filmleri/ adresine ulaşabilirsiniz, gibi. Tanıtım olayı ile geçen gün yazdığım
bir makaleyi okumanı ve tanıtımını da o şekilde veya onun türevleri şeklinde almanı tavsiye ederim.
Ben olsam böyle yapardım. Ama bir süre sonra.
Bunlar bilgidir, okuyup geçmeyin avcunuzun içine bi yere yazın arkadaşlar