Merhaba arkadaşlar, öncelikle bilmenizi isterim bu konudan bu scriptten benim herhangi bir kazancım yoktur. Maksat forumda yer alan tüm arkadaşlarımız yararlansın. Şuan piyasada mevcut olan ve en çok kullanılan bir script var. Script'in aylık kullanım bedeli $40. Yeni başlayan arkadaşlar için pek tavsiye etmiyorum, çünkü 1-2 ay kendi cebinizden 150TL gibi bir miktar ödemek zorunda kalırsınız. Şimdi ise gelelim Envato'da yer alan scripte. Script gayet kullanışlı, dilerseniz açık kaynak kodlu (full lisanslı) dilerseniz kaynak kodsuz ömür boyu satın alabiliyorsunuz. Ve şunuda belirtmek isterim o bashettiğim scriptte dosyalar sizin değil adamların sunucusunda barınmakta. Bunda ise kendi sunucunuzda barındırabilmeniz mümkün. (Piyasadaki kullanılan Script'i merak eden arkadaşlar PM atsın.) Tekrardan söylüyorum, script benim değil. Envato'nun CodeCanyon sayfasında yeralan bir script. Script'i ben satmıyorum, panel açmak isteyen arkadaşlar için yararlı bir konu oluşturmak istedim. Satın alma konusunda, kurulum konusunda dilerseniz yardımcı olurum. Aynı zamanda satın aldığınız takdirde 6 aylık bir destek sağlıyorlarmış. Sosyal Medya Bayilik paneli olarak bilinen bu script ile para kazanabilirsiniz. Müşteri kazanabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram gibi platformlarda satışlar yapmanız mümküm. Şimdiden hayırlı olsun dileklerimle.
Gelelim özelliklerine;- Kullanıcı Kayıt / Giriş
- Sınırsız Kategori
- Sınırsız Paket
- Admin Panelinden Kullanıcıya Para Ekleme
- Kolay ve Geliştirilmiş Sipariş Verme
- Toplu Sipariş
- Kullanıcı kontrol paneli
- Yönetici kontrol paneli
- Destek ve Ticket Sistemi
- Kullanıcı ve yönetici arasındaki ticket mesajlarının zaman çizelgesi
- Sistem Yönetimi
- Kullanıcı yönetimi
- Sipariş yönetimi
- Müşteriler için API
- Panel özelleştirme, tema, açıklama, afişler, logo vb.
- Meta etiketleri için SEO optimizasyonu
- Dinamik olarak önceden hazırlanmış SSS sayfaları, Bize Ulaşın, Hakkımızda vb. Güncelleme içeriğine hazır
Fiyat: $99 |
SATIN AL -
DEMO
(Orjinal Envato lisanslı indusdolphin ürünüdür.)