ARTFM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, sitenizdeki birinci problem kopya haber. Ajans abonesi olabilirsiniz ancak News sürecinde lütfen özgün haber paylaşın. Ki ajanstan çektiğiniz spotlar yarım çıkıyor. Bir müşterimin sitesinde de yaşıyoruz aynı problemi.

Sitenize köşe yazıları satın alın. Bu büyük bir gereklilik değildir ancak yazarlarınızı böylece daha rahat tanımlarsınız. Söz konusu uyarıyı almamış olsaydınız muhtemelen okurların içerikleri kimin yazdığını bilmek istediklerine dair bir uyarı alacaktınız. Köşe yazıları ile beraber yazarlarımız sayfasına da eklediğiniz yazarlara kısa bir özgeçmiş, fotoğraf ve e-posta adresi tanımlayın.

Sitenizin sağında ve solunda bulunan boş reklam alanlarını kaldırın. Kullanıcı deneyimi ilkesini bozuyor bence. İki boş alan renkleri gereği dikkat dağıtıyor.

Bir adet Hakkımızda sayfası oluşturun.

Ek olarak: Telefonumda şarj olmadığı için bakamadım ancak Google Mobil Uyumluluk sayfada bulunan fotoğrafları algılayamadı ve mobiltest.me üzerinden yaptığım testte siteniz mobil uyumlu gözükmüyor.
hocam bot çekilen haberi özgünleştiriyor ancak bazı haberler birden çok sayfa içerikli ise haber1-2-3-4 gibi bunlar eksik çekiyor.
yazarlar zaten vardı pasifti tekrar aktif ettim.
hakkımızda sayfasını ekledim şimdi.
sağ ve sol dikey banner kaldırdım.

M obil uyum testini şimdi yaptım sonuç aşağıda bir sorun yok hocam.
Test zamanı: 28 Eyl 2017, saat: 18:10
Sayfa mobil uyumlu
Bu sayfa, mobil cihazda kolayca kullanılabilir

Başka ne kaldı ?