1 yıl boyunca panik atak hastalığını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum .Senin yaşadığın aynı hisleri bende yaşadım ve bu hastalık yaşarken ölmek gibi birşey bana göre.Allah kimsenin başına vermesin..Bende ilk başlarda bugünler hiç geçmeyecekmiş gibi hissettim ama bir gün iyi oluyorsun buna inan .Yeterki yaşamaktan vazgeçme.Sen hayallerinden vazgeçme

.Benim sana verebileceğim öneriler bu hastalığı yenmek istiyorsan öncelikle psikologa git ve ilaç tedavisine başla..İlaçların da çok etkisi oluyor hiç değilse bir nebze rahatlamanı,sakinleşmeni ve uyuyabilmeni sağlıyor.1 ay sonra sana olur olmaz içine mutluluk hissi bile veriyor

Ama asıl iş sende bitiyor tabi .Ben panik atak yaşadığım anlar sadece beynimin bana oynadığı bir oyundan ibaret olduğunu hatırlatırdım kendime ve başka şeyler düşünmeye çalışırdım .O an mutlaka beynini başka düşüncelere yöneltmelisin.Mesele aç müzik dinle,müziği söyle,gerekirse sayı saymaya başla ve geçicek de .Derin nefes al sakinleşmeye çalış.
O beyin senin ve kontrol sende unutma 
Sonra kötü olduğun zamanlar bir deftere ya da bir bloga mesela içinden geçen herşeyi yaz ,çiz,içini dök bir nebze olsun rahatlatıyor içine atarak düşünme..Mutlaka hayatın güzelliklerini keşfetmeye çalış demek istediğim kötü bile olsan korkuyorsan bile korkunun üzerine git çık dışarı gez,toz farklı şeyler keşfet.Hiç değilse o kötü düşüncelerden birazda olsa mahrum kalıyorsun.Ben dışarı çıkmaktan bile korkardım o anlar ama korkularımın üzerine yürüdüm her gün.. Bazen mutsuz olsam da korksam da dedim ki kendime "Bugünü son gününmüş gibi yaşa ve o korkuların üzerine gitmezsen onlar seni hep yenecek...". Ayrıca beni eğlendiren,güldüren komik filmler ve diziler izlerdim sana da tavsiye ederim.Tabi sen elinden herşeyi yap,dua da et gerisini Allah'a bırak .Ne demişler "İşimiz Allah'a kalmışsa olmuş bil ".Bir gün sen de o hastalığı yeneceksin bunu hiç unutma
Umarım bir daha ne sizin nede bir başkasının kapısını çalar bu panik atak. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin gerçekten çok zor bir şey ve türlü türlü etkileri var. Ben yaygın olan panik atak durumunu belirli bir süre sonra atlattım. Kalp çarptıntısı ve o an ölüm korkusu vb... Bu en kötü olan durumlardan biridir şükür ki bunu atlattım ve panik atağı kısa bir süreliğine nakavt etmiş oldum. Kendime daima sizin gibi beynimin bana gerçekleştirdiği bir oyun diyerek, bunun bir hastalık ve bir çok insanda bulunduğuna dair kendimi adepte ettim. Hani panik atak gelmeden içinde birşeyler olur ruhun bir çok anlarsın panik atak gelecek. İşte o zaman hemen gülerdim boşuna gelme diye yenilmeyeceğim. İşte böyle atlattım kısa bir süreliğine ki kurtulduğumuda sanmışım. Şeytan pusu da yatıp çeşitli evreler geçirerek tekrardan karşıma çıktı şimdi çok farklı hisler yaşıyorum panik atak sırasında nasıl anlatim bilemiyorum

Bu arada önereceğiniz dizi olursa izlemek isterim. Sağlıcakla....