omeraybal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;
sitem 2 aylık , site 1 aylık iken google news kayıt etmek istedim ancak aşağıdaki açıklama ile ret edildi. Yardımcı olurmusunuz, bir dahaki sefere kayıt işleminde nelere dikkat etmem gerekiyor.
gundemyeni.com

İnceleme Tamamlandı: Site Reddedildi
İçeriğinizi bizimle paylaşma isteğiniz için teşekkür ederiz. Bununla birlikte, sitenizi incelediğimizde, şu anda Google Haberler'e ekleyemeyeceğimizi gördük.
Google Haberler'e eklenen sitelerin kalitesiyle ilgili belirli kurallarımız vardır. Bu kuralları incelemek isterseniz bu sayfayıziyaret edebilirsiniz. Bu konu hakkında sunulan bilgilerin sınırlı olmasının can sıkıcı olabileceğinin farkındayız; yine de çabalarınız ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz.
Ayrıca, Google Haberler çalışanlarının ve yayıncılarının yararlı ipuçlarını ve uzmanlıklarını paylaştığı Google Haberler Yardım Forumumuza göz atmanızı da kesinlikle öneririz. Forum üyeleri sıklıkla, diğer üyelerin siteleri hakkında spesifik çözümler ve geri bildirimler sağlayabilmektedir.
Sitenizin reddedilmesinin ardından, en az 60 gün boyunca, sitenizi incelememizin büyük ihtimalle mümkün olamayacağını lütfen unutmayın. Yayıncı Merkezi'nde, sitenizin yanında yine Google Haberler'e eklenme isteğinde bulunun düğmesini gördüğünüzde, sitenizin dahil edilmesi için yeniden başvurabilirsiniz.
Hocam sorunuzun tam cevabını bir arkadaş şu konuda vermiş bir göz atın. Ben sitenizi inceledim çok karmaşık olması halinde teknik kısımları hakkında arkadaş bilgi verecektir sanırım