Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Google Webmaster Tools dan Sitenizin yeniden değerlendirilmesini talep etmenizi öneririm.
Yeniden değerlendirme işlemi manuel cezalardan sonra oluyor diye biliyorum, benim sitemde manuel ceza yok.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiti yok ise yanlış backlink çalışması yapılmıştır, hiti var ise yine yanlış backlink çalışılmıştır. Daha açık yazayım;

Hiti yok ise komple çöp olmuştur site.
Hiti var ise belirli kelimelere zorlamışsındır ve o kelimelerdeki backlinkleri düzeltmen gerekir. Düzeltirsen başarıya ulaşırsın.

Tabi çok detaylı incelenmesi gerekli 2 kelime ile çözüm bulunmaz. Siteyi ise eksiklerini bilip düzeltmesi gereken de sensin başkası değil zaten.
15k kadar hiti var hocam.

Peker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150 siteden footer 50 siteden tanıtım!!!

Allah aşkına sen spama düşmedin mi daha? Tebrik ederim seni 👏🏻

Sen o kelime bazında spama düşmüşsün sanırım. O kelimeye yoğunlaştığını Okadar belli etmişsin ki Google'a oda doğal olarak ilk 500'e bile almamış. Şahsi düşüncem.

EDİT: dikkat çekmek için mi yaptınız bilmiyorum ama konuyu İpucu olarak açmışsınız. Hani nerde ipucu? Yok. Ne var peki? Soru var. Kullanıcıyı yanıltan bir içerik olmuş. Sitenizde böyleyse vay o çıkamayan kelimenizin haline
Sürekli yaptığım şeyler sektöre göre link ve tanıtım ile çalışıyorum o yüzden alışkınım spama daha önce hep böyle çalışmama rağmen hiç düşmedim hocam İpucu açmamın sebebini bende bilmiyorum o alanı bilmeden seçtim sanırım.

vegra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 150 siteden footer zamana yayarak backlink alındı.
- 50 site üzerinden tanıtım yazısı alındı.

Cevap burada saklı, bende aynı işi yapıyorum 1 ayda 5k hit yakalıyorum sadece 1 adet tanıtım yazısı 1 adet footer link ile. Film sitelerinin anahtarı linklemeler değildir bunun farkında olun.

NobranSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazen fazla gereksiz yüklenmek yürümeyi engelliyor.

Piyasaya "Patron geldi" tarzında girişi yapmak bir şey olmuş. 150 çok fazla.
Evet bu söylediğiniz problemin ana kaynağı olabilir.

raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir anda backlinke abandıysanız oda yapıyor. alt domain açarak 301 yönlendirmesi deneyin.
Düşmüş bir domaine 301 mi çekmeli yoksa sizce söylediğiniz gibi alt domaine mi yönlendirmeli hocam ? Farkı ne olur acaba ?