Arkadaşlar elden satışım yoktur ürünü başka yerden tedarik edip başka yere biri aracılığı ile ulaştırmak gerçekten hem yorucu hem çok zor.O yüzden size ya get yada kargo yolu ile yardımcı olabilirim sadece
İphone 6 : 1200 TL
İphone 6s : 1600 TL
İphone 6s Plus : 1800 TL
İphone 7 : 2400
İphone 7 Plus 32 GB : 2700
İphone 7 Plus 128 : 2900
Samsung S8 (2500) S8 Plus (2700) Kapalı Kutu Jelatinli
İphone 8 : 3900 (Kapalı Kutu 1 Sene Garantili)
İphone 8 Plus : 4200 (Kapalı Kutu 1 Sene Garantili)

Sık Sorulan Sorular (Alıntı)

1 ) Fotoğrafta paylaştığım ürünler açık kutu-dilerseniz 250 TL kadar fark ile kapalı kutu ürün getirilebilir..
2 ) Ürünler swap, 2. el değildir. tamamı 0dır.
3 ) Herkese kayıtsız fiyatı veriyorum. Kayıt insiyatifiniz dahilinde. Gelen telefonlarımın tamamı kayıtsız. Kayıt isteyen arkadaşlar özellikle belirtip +200 TL ödediğinde kayıt yaptırabilir.
4 ) Ürünler facetime bulunan uluslar arası 1 yıl garantisi olan apple ürünleridir. Çakma-Replika değildir. Türkiye en son uluslar arası garanti listesinden çıkacaktı. Konuya vakıf değilim. Türkiye çıktı ise bile ürünlerin 1 yıl uluslar arası garantisi bulunuyor.
5 ) Yurtdışı ürünlerin garantiye gitme engeli yoktur tek şart garantiye gidecek telefonun işlem görebilmesi için kayıtlı bir şekilde garantiye gönderilmesi gerekiyor.
Tüm cihazlar sıfırdır iphone 6 modellerinde garanti bulunmamaktadır ürünlerin üstünde orjinal aksesuarları mevcut doğru oturup doğru konuşmak lazım bazı ürünler kutusuz geliyor bunu ben seçmiyorum tabi bazı ürünlerde kutu olup olmuyor bazı ürünler kapalı kutu oluyor modeline göre değişiyor açıkçası istediğiniz üründen istediğiniz kadar getirtebilirim ayrıca Pasaport Kayıt konusunda 200 TL karşılığında cihazlarınızı kaydedebilirim ve istediğiniz yere ürün gönderebilirim saygılarım ile herkese iyi forumlar dilerim