Merhaba ben Veli Sönmez Mahmut beye en yakın zamanda telefonla ulaşacağimi konuya bildirmek isterim.TR sektörüne hizmet durdurma mail hizmeti aktif gözüken herkese attik ve bunlari takibini sağlamaniz lazim biz bildirim geçtik ve Mahmut beyi'de tanırım zamanında yeri gelse ödeme yapmasa bile 5-6 ay açık tuttum kendiside bilir bunu ancak ne bir gün gelip o bana bişey nede ben ona yeri geldi ben kurumsal müşterinin işini birakip Mahmut sitesini taşıdım ve sistemini kurdum.Dediğim gibi müdahele eden ekip ve ödeme yapilmadiğin kapatiyorlar ayrica tr'deki tüğm müşterilerimize hizmet durdurma karari aldiğimizi mail atmiştik.Şahsen ben bir gece yarısı herkese ilettim.Konunun fazla uzatilmasina gerek yok.Ben r10 üzerinde sunucu ticareti yapmayacağim ve burda zaten en basit örneği ödeme zamanında yapilmadiğinda hizmet durdurulmuştur denilebilir.Siz bizden faturalariniz istemesenizde ben kesiyordum ve ticarette babana bile güvenmeyecen boşa dememişler.Normalde hakarete forum üzerinde afim yoktur direk sonuna kadar giderim ancak geçmiş yıllarinda hatrina göz yumuyorum.Ayrica yüzlerce müşteri r10 üzerinde hizmet verdim 2 yıldır hakkımızda toplasan 5 tane şikayet konusu yoktur.İnsanlar konuşa konuşa anlaşir normalde kendiside iyi bilirki 5-6 ay kimse ödeme almadiği halde açık bırakmaz ben yaptim iyilik yap iyilik bol yalan!