Ben 10 yıl yaptım hocam 1. işlek yere gerek yok ben ara sokaktaydım ve ilçenin en çok iş yapanıydım,kimse çarşının ortasında internetcafeye gitmez hele öğrenciler.2. çoğu arkadaş muhasebeci tutmustu ama aslında basit usul ile olur,olmaz diyenlere bakma muhsebeciyede bakma,vergi levhamı gösterebilirim 10 yıldır devam ediyorum,çünkü sen her müsteriye fatura kesmiceksin,toplu kullanım,cafeye gittiğinde kahve için sana fatura veriyorlar mı? alına mal yok satılan mal yok,haa muhasebecilerin aldatmacısı çoğu kişiye yazar kasa aldırıp fiş kesitrdiler gün sonunda.
Peki iyi mi edersin hayır sektör bitmek üzeri,cep telefonlar,ücretsiz netler falan,ama dersenki koca ilçede yada semtte hiç yok ozaman aç.
Elektrik: 300 TL
Kira : 400 TL
Bağkur :yok
Maliye : yılda 250 tl civarı
İnternet: 150 TL
Su : 30 TL
Muhasebe: yok
Çay-yemek: 200 TL
Kazanc dogurudur kazanırsın ama dediğim gibi bulundugun yerde potansiyel nedir bilemiyorum fazlasınıda kazanabilirsin ben açtıgım zamanlar 25 pc ile 11 cafeciye karsı nufus 30 bin civarı 4 bine yakın bırakıyordu.
Tavsiyelerim illaki acıcaksan 1. format,tamir,oyun kurulumu falan anla yoksa o kazancı ikiye bölürsün.Çünkü çok iş çıkacak ve günde bir kaç defa bilgisayarcı çağıramazsın parayla bile zor gelir ve müşteri kaybı.Yani abi ne oldu buna dediği an halledeceksin.pcler bozuldu mu gece halledeceksin sabah müşteri onu görmeyecek bile.
Ama dediğim gibi nete kimse girmeye gelmez,pcler kuvvetli olacak son online oyunları kaldıracak ona göre hesabını yap.cafe artık oyun üzerine gidiyor.