Merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi tavsiyelerinize ihtiyacim var zamanınızı almadan sormak istediğim soruya geleyim ben freelance yazılımcı olarak çalışıyorum ama sizde bilirsiniz ki her zaman iş bulamıyorum ve boş zamanım oluyor bunu hem değerlendirip hemde biraz ek gelir sağlamak için bir website acma kararı aldım yazılımını kendim yapacağım onun için fikirlerinize ihtiyacım var. daha önceden referans olması için youtube'e giriş yaptım yazılım konusunda şimdi sormak istediğim şey ve aklıma gelen blog işleri
*Bir Genel Blog sitesi acmayı düşündüm ama pek gelir elde edeceğimi düşünmüyorum ondan
*Bir Fitness Blog sitesi acmyı düşündüm şuanda en sıcak fikir o gelmektedır bir kaç tane diğer fitness blog sitelerinden farklı olacak fikirlerim var
*Bir Sözlük Acmak Kendi Üniversitemde ki kitleyi kullanmayı düşünüyorum
*Veya Hazir bir Website mi almam daha mantıklı(Hangi Tarzda bir Websitesi almam lazim eğer bu mantıklı ise )

*Ve sizin vereceğinizi Tavsiyeler ve Başta belirtmek gerekirsem bu konuya çok aşırı bir bütçe ayıramayacağım ve yazılım konusunda zaten kendim yapacağım onun için geri kalan sadece hosting ve domain sanırım birde reklam vermem gerekiyor herhalde tam bilmiyorum bu saydıklarıma ne kadar bir bütçe ve nasil bir yol haritası çizmem gerekiyor