siz söylüyorsunuz ücretsiz script bölümü diye, alt bölüm varken istek bölümüne çevirmişsiniz.
ayrıca; script bilelim/bulalım/önerelim tema bilelim/bulalım/önerelim bide isterseniz yardımcı olma niyeti ile anahatar teslim verelim siz de başkasına satın, emeksiz yemek. güzel iş...
eğer satış yapmayacaksanız günahınızı aldığım için affola, yapıyorsanız da konu içeriğinde dürüst olmadığınızdan ve yaptığınız işten ötürü bir oturup söylediklerimi düşünün derim.
Merhabalar hocam.
Mobilden girdiğim için konuyu yanlış yere açmış olabilirim suan bunu söylediğiniz de fark ettim ve reportladim taşınması için.
Satış konusuna gelirsek eğer instagram sayfamız mevcut oraya ait bir e-ticaret sitesi de açmayı planliyoruz ve nette bilgi edindik ancak hangisi üzerinden gidecegimize karar veremedik. Hatta ücretli temaları bile bulduk ayırdık. Burada bir nevi fikir almak için açılmış bir konudur.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:07:25 -->-> Daha önceki mesaj 01:05:30 --
Bu şekilde size sonuna kadar hak veriyorum lakin - trader olayı yanlış.
Merhabalar hocam.
-trader olayını devreye koymadigimiz sürece bunun gibi arkadaşlar konuyu farklı yerlere çekmektedir. Zaten Not'da belirttiğim gibi -trader verme hakkımı gizli tutarım diyorum. Direk -trader veririm demiyorum.
Fikirleriniz için de teşekkür ederim.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:15:04 -->-> Daha önceki mesaj 01:07:25 --
Yorumlariniz için teşekkür ederim. Wordpess işimizi görmeyeceğini düşünmekteyim