WebxGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
X Yazılımı kurun ücret karşılığında tema veya tasarım sağlayabilirim
Ücretli yazılım satmaya çalışanlara dönüş yapmama hakkınızı saklı tutabilirsiniz ama - trader verme hakkına sahip değilsiniz.

Aradığınız yazılımı veya scripti size temin edip bunun üzerine tema giydirme yapıyorum fiyat bu diyenlere - trader verme hakkını nasıl buluyorsunuz kendiniz de ?
Ücretsiz kategori olabilir, ücretsiz yardım yapıldıktan sonra ki aşama da ücret istenebilir. Bu gayet doğal bence.

* Yanlış anlamayın, genel olarak tüm arkadaşların da bu şekilde düşündüğünü söyleyebilirim.
Merhabalar hocam.

Ben zaten ücretli yaptıracak olsam direk iş verenler kategorisine konumu açarım oradan iletişime geçen arkadaş/arkadaşlarla çalışırım/çalışırız. Veyahut gider ücretli script bölümüne gider konumu açarım ama bu kategorinin amacı ücretsiz yardım almaktır. Herkes ücretsiz yardım edecek diye bir zorunluluk yok. Isteyen ücretsiz yardımcı olur, isteyende ücretli yardim olur ancak forumda ücretli alanlar mevcut ücretli çalışacan arkadaş/arkadaşlarımız için oradan iş takibi yapabilirler. Bu konuma da onu yazma amacım artık ucretsiz kategorileri de ücretli kategorilere karıştıran kişi/kişiler mevcuttur. Bende buna istinaden yazmış bulunmaktayim. Bu katagoride birbirimize yardımcı olmaya çalışmaktayız ama ücretli iş yapmaya çalışan arkadaş/arkadaşlarımız sayesinde yardım alamamaktayiz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi