Dembaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse kendi ülkesini kötülemiyor.yanlış yönetimi eleştiriyorlar.amerikada danold trump basketbolcuları beyaz saraya davet etti.bazı basketbolcular gelmedi.trumpta saraya gelmek şereftir o yüzden bu kişilere daveti geri çekiyorum dedi.lebron jamesin yazdığı aynen şu, seni serseri beyaz saraya gelmek sen başkan olmadan önce şerefti.bugün ülkemizde biri bunu yapsa ne olur sence?yanlış iç ve dış politikanın ürünü olarak üstümüzden kara bulutlar dağılmıyor.sizin gibi yandaş tayfa bunları eleştirmek yerine eleştirenleri topa tutuyor.sen ülkenin şu andaki halini, yapılan yanlışları eleştirenlere bağlıyorsan sana ne anlatsak boş.
Verdiğiniz örnektede görüldüğü üzere ilgili basketbolcu kişiyi eleştiriyor ve sevmediğini dile getiriyor yani yaşadığı ülkeye laf söylemiyor. Benim yorumumu anlamadan cevap yazdığınız ortada.yani sizde takım tutar gibi parti tutanlardansınız yorumunuzdan bu anlaşılıyor. ben devleti küçümsemekten bahsediyorum kişiyi veya kişileri değil. Yöneticileri eleştirebilirsiniz elbette ama ne olursa olsun kendi yaşadığın ülkeyi küçük göremezsin kötüleyemessin anladınız mı? Ayrıca ülkenin halini diyorsunuz sizin yaşınız kaç ? bundan 20 yıl öncesinde sanırım ya yaşamıyordunuz yada çocuktunuz muhtemelen . ülkenin hali kötü değildir diğer çevre ülkelerini biraz araştırırsanız bunu daha net görürsünüz. Yalnız zihniyeti bozuk olan kişiler küçük gördükçe kötüledikçe kötüye gidecektir bu kaçınılmaz.