egebit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değil, USD olması gerekiyor.

Bahsettiğiniz sistem "Aylık Faturalandırma" olarak geçiyor.

- AdWords'e kayıtlı olan olan hesabınızın en az 1 yıllık olması gerekiyor.
- AdWords'e kayıtlı olan şirketin en az 1 yıllık olması gerekiyor.
- Son 12 ay içinde en az 3 ay minimum 5.000 USD harcama yapmanız gerekiyor.

Bunları yerine getirdiğiniz zaman AdWords kredi ekibi olumlu/olumsuz/opsiyenel olarak size geri döner.

Olumlu ise hesabın aylık harcayabileceği belli bir kredi belirlenir. Bu kredi hesabınızın geçmiş ödemelerine ve hareketlerine bağlı olarak belirlenir. Krediler de 50.000 TL'den 250.000 TL'ye kadar veriliyor.

Ödemeleri banka havalesi veya çek ile yapabiliyorsunuz, kredi kartı geçerli olmuyor bu süreçten sonra.

Eğer opsiyenel olarak size dönerlerse sizden 130.000 TL gibi bir depozito istiyorlar, bu depozitoyu sağladığınızda Aylık Faturalandırma'ya geçebiliyorsunuz.

Sistemi 1 aydır araştırıyorduk, daha bugün başvurusunu yaptık.

Konu açarak insanları yönlendiriyorsunuz, o konu hakkında yeteri kadar bilgiye sahip değilseniz ilk önce bilgiyi doğru bir şekilde edinin daha sonra başkalarına yardım edersiniz.

Saygılar.
hocam zaten bu yazdıklarının hepsi google forumda da var;burda ki kişler de biliyor bu yazdıklarını; bu şekilde destek alamayan kişiler için benim yaptığım çalışma; ayrıca yazdıklarınız da hata var belki sizin hesaba özel bu şekilde istemiş olabilirler ama benim aldığım desteklerde depozito istemediler; ayrıca kredi kartı ile ödeme yapabiliyoruz