Hocam konu ile ilgili inanın diyecek birşeyim yok, yaşamadığım için tavsiyemde yok ne yazıkki tüm yazınızı okudum.
İnşallah tez zamanda herşeyi atlatır istediğiniz hayatı yaşarsınız.
Teşekkürler umarım herkes atlatır hocam.
panik atak olarak sizin bu yaşadıklarınızın çoğunu bende yaşadım.
Öncelikle belirtmeliyim ki insan boş durdukça bişeylerle uğraşmadıkça potansiyel saçmalama eğilimlerine düşüyor. Siz haplarla başka şeylerle teselli bulmuşsunuz bende iddaa ile aynı senaryoyu yaşadım

gülüyorum şuan ama inanın berbat bir his.
Hele ki böyle bir his hali olan kişiler korku filmi felan izleyemez delirir çünkü başına geleceğini düşünüp.
çok daha fazla detay verip insanları korkutmayalım

nasıl üstesinden geliyorsunuz derseniz de, iyi dostluklar ve özellikle güzel hobiler. Ben oyun oynardım ve unuturdum herşeyi. Ölecekmişim ağaç devrilecekmiş yıldırım düşecekmiş uçak düşecekmiş sürekli bindiğim araba kaza yapacakmış neler neler

çok şükür biraz olsun psikolojim düzeldi ama yinede çok boş da kaldığımda bişeylerle ilgilenmeyince saçma sapan düşünceler arasında kalıyorum. Bakıyorum sıkıntıya düşüyorum hemen uğraşacak bişeyler buluyorum sizede en büyük tavsiyem olur
Yaşayanlar inanın tarif edemiyor, yaşamayanalarda hiç bir şekilde bilemiyor çok farklı bi hastalık bu türlü türlü huyları var. Ah şu yıldırım konusu varya dışarda yağmura yakalasam nerdeyse kalbim fırlayacak gibi oluyor ve koşa koşa hemen kapalı bir alana gidiyorum. Kapalı alana gitmekte çare olmuyor sesi beni o kadar korkutuyorki evin içinde pencereli odalardan kaçıp salona felan geçiyorum.

Çok pis durumlar bunlar.
Allah bir daha göstermesin. Yaşattıkları gerçekten çok sıkıntılı maddeler. Tahribatı keza öyle.
Haklısınız hocam amin rabbim birdaha ne bizi ne de başkasını içmesine müsade etsin.
Kardeşim yazını baştan sona okudum umarım bu illetten kurtulursun bütün hastalıklarını tetikleyen şey uyuşturucu kullandıgın haplar. Eğerki bu alışkanlığın gecmez ise sana özel bir teknik uygulayabilirim.
https://i.hizliresim.com/YOBZ6Z.jpg
Aahah hocam haydara selamlar. Şuan kurtulduk çok şükür eminim içmeyeceğime. Rabbim bataklıkta olanlara yardım eylesin.
Hocam, öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun.
Ben üniversite yıllarındayken oluyo du böyle şeyler, ben hiç bir madde falan kullanmayan birisiyim, aynı şekilde hastaneye falan gidiyordum, babamla falan, o süreçte hatırladığım kadarıyla; kafana takmamaya ve sevdiğin hoşnut olduğun bir konuya odaklanman olacaktır diye düşünüyorum.....
15 sene sigara içmiştim , ilk çocuğum olmadan önce bıraktım, onu da, yine kendimi bilgisayara bağlayarak kurtuldum. Sadece yazılım yazılım iş iş .... sigarayı da böyle bırakmıştım....
İlk olarak çevrende negatif etken potansiyeli olanları direk olarak SİL. Çok net sil at.......
Ailenle ve içi temiz arkadaşlarınla sıcak sohbet muhabbeti geliştir.
Herşey den önce şükür et, dinine ağırlık vererek geliştir.
İnşşallah herşey hayal ettiğin gibi yoluna girer....
Belirtmiştim hocam şu devirde menfaat ve çıkar uğruna temeli atılan bir çok dostluklar var. Dışarıya çıktığımda farkt ettim ve daha çok zarar verdi ve yine eve kapandım. Negatif insanlara kulak bile asmıyorum artık.
Yaşayan bilir derler ya aynen öyle. Sadece Allah yardımcın olsun diyebiliyoruz.
Aynen hocam bi yaradan bi bizler biliyoruz. Allah cümlenizden razı olsun yardımcı oldunuz, fikir paylaşımı yaptınız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:57:19 -->-> Daha önceki mesaj 22:53:20 --
Başaracağına olan inancına bir miktar katkıda bulunmama sevindim

hani tövbe etmeye bile utanıyorum diyorsun ya, biliyor musun ben de aynı duyguları yaşıyorum. yani günahlar, kötü şeyler sadece uyuşturucu kullanmakla olmuyor biliyorsun, hepimizin yaptığı hatalar var ve ben de yüzüm yok diye düşünüyorum ama yanlış düşünüyoruz. çünkü hatalar yapmak insan olmanın bir gereği. Allah'ü teala hz. ademi yarattığında melekler "yarabbi günah işleyecek, fesatlık çıkaracak insanoğulu mu yaratıyorsun" diye sormuştu. ama Allah onlara ne demişti? "Ben sizin bilmediklerinizi bilirim"
ve hadisi şeriflerde şu cümleler geçer:
Bütün âdemoğulları günahkârdır, günahkârların en hayırlıları ise tövbe edenlerdir. Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı. görüldüğü üzere bizim yanlışlar yapmamız çok olağan bir şey ve akabinde tövbe etmek yapabileceğimiz tek ve en önemli aksiyon. başka çaremiz yok zaten. gidecek başka kapımız mı var ki? hem umulur ki belki o tövbelerin biri inşallah tövbe kapısının açık olduğu bir zamana denkgelir ve harika bir dönüş gerçekleşir. bunu yaşayan kaç tane tanıdığım ve hatta yakınlarım oldu. bu utanma duygusu muhtemelen iman varlığından kaynaklanan ama tövbe edememe vesveseden kaynaklı bişey olabilir. vesveseye de amentü duası iyi geliyor diye biliyorum. çünkü inandığın şeyleri tekrar etmiş oluyosun. doğru yoldasın devam et derim
ve şu şiirle sözlerime son verirken büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim
(mektup yazıyo gibi hissettimde)
Amentüye tam inanan
Kalbi aşk ile yanan
seherde erken uyanan
Kullarından eyle ya Rabbi
Halis kullarından olan
Zalim nefse bir gem vuran
Güzel amellerle dolduran
Beytüllah'a yüz vuran
Zemzem şerife doyan
Her gün namaz kılan
Göğsünde imanı olan
Her an doğru yolu bulan
Yuvası nurla dolan
Her yerde haddini bilen
Gönül gözüyle gören
Mahşerde eller ağlarken
Berat edip yüzü gülen
Teşekkürler Ece hanım. Hatalar sürekli yapılır ama elbet bi yerde bitiş noktası vardır. Rabbim bizi tez zamanda bitiş noktasına ulaştırsın. Şiirinizi dua gibi okudum valla artık duamız kabul olursa vesile olmuş olursunuz