Ben mi yanlış anladım..
Yoksa.. ?
Benden tanıtım yazısı alıyorsun ? Başka sitelerden yine benim siteme link veriyorsun ? Çok karışık geldi yazın ordan buraya atladın durdun.
Lakin bu forumda mesaj attığımız ama tenezzül edilip cevap vermeyen azarlayan insanlar var
Demişsin.. Sana kimse cevap vermek zorunda değil..
Bu Konu Yapıcı Eleştirilere Açıktır.
Dediğin için cevap yazıyorum yoksa yazmazdım.. Eğerki benim anladığım gibi bir olaysa..
Benden Tanıtım yazısı aldınız.. Başka sitelere para vermeye ne gerek var ?
Buda bir örnek olsun sizlere..
Gidip Toplist - dizin sitelerine + İmleme sitelerine veya Sosyal medya veya. Aklınıza gelebilecek bu tür, sizin için sorun olmayacak sitelere o tanıtım yazısı aldığınız siteyi güçlendirin..
Bizim İnsanımız Wordpress bile kullanırken.. Yapımcının emeğini yok sayar!
Footer den
link kaldırır..
Google.com u ekler.. Çok akıllı bizim insanlarımız..
Arkadaşlar sitenizden dışarı link çıkmanız sizi küçültmez yüceltir bu benim görüşüm tabiki.. Bu forumda çok
seyocu var. Bazıları profil backlink ile bazıları yorum backlink ile İlk sayfa gelir.. Sonra başlar ben seyocu oldum gelsin paralar..
Garantili backlink çalışması 19.99TL
Bunu bende yaşadım adama ne oldu birşey olmadı diyince.. Eski üye olduğumdan dolayı bana ya konuya birşey yazma başka
paket sana hediye edebilirim dedi.. ; )
Bende yok saol..
O parayı geri yollicaksın dedim.. Oda yolladı yane burda herşey backlink ile bitmiyor beyler.. Beyin lazım bu
Google bot dediğimiz zımbırtı sonuç olarak bir
insan tarafından geliştiriliyor.. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.. Akıl akıldan üstündür..
Kalın sağlıcakla iyi forumlar