Merhaba arkadaşlar. Ne başlık yazacağımı bilemedim. Başlık garip olduysa kusura bakmayın.

Ben sahibindene 1 ay arayla iki laptop koydum satışa. İlkinde asker profil fotosu olan biri whatsapp üzerinden ulaştı bana . Biraz soru sordum falan filan Adamın demesine göre suriyede görevli amerikan askeri. Cocuğuda nijeryada eğitim görüyormuş laptopu ona alacakmış. Pazrlık falan birşey yapmadan chazın fiyatı artı 200 tl kargo parası vereyim ptt kargo ile nijeryaya gönder dedi . Bende satış sadece yüz yüze dedim adamı sildim oda daha yazmadı. Ama benden ısrarla cihazın fotorğraflarını istedi.
O bilgisayarı sattım . 3 gün önce yine sahibindede bir bilgisayar koydum acer. Bu gün yine asker progil fotosu olan biri yazdı. Çok fazla muhabbet etmedim parayı yolla cihazı göndereyim dedim. Tamam dedi ama resim gönder bana bakmak istiyorum dedi
. Bende cihaz yanımda değil sonra gönderirim dedim tamam dedi şu an bişey yazmadım . Bu arada konuşmalar ingilizce.
Merak ettiğim bir dolandırıcılıkmı var bu işte, bir türlü kafamda bir senaryo kuramadım ? Varmı bu konuda bilgisi olan.