R10'da bu işi yapan bir çok kişi olmasına rağmen kendisi bence bu işi en iyi ve hakkıyla yapan arkadaş olarak görüyorum ben. Ne yapılması gerekiyorsa birebir bir ay içinde teker teker anlattı, öğretti, ayarladı, gözlemledi ve sonuç tek seferde 2 aylık site news e kabul oldu. en ince ayrıntısına kadar tüm ayarları kendisi yaptı. Newsin saat kaçta kabul edileceğini dahi söyledi. News kaydı için kendisini tek geçerim. News e soktuğu yetmezmiş gibi ilerisi için de kelime analizleri veriyor. İşini hakkıyla yapan dürüst, hoşsohbet bir arkadaşımız. kendisini tekrar kutluyorum böyle temiz bir iş çıkarttığı için ve başarılarının devamını diliyorum.
Bir ay önceki mesajınızda şu şekildeydi;
Çalışmalara başladık.İlgili ve her soruya sabırla cevap veriyor. Hayırlısı olsun.
Pro paket ile müşterimizin sitesine kayıt aldık. Güzel yorumlarınız için teşekkürler, bizi kopyalayanlara inat yapıştırmaya devam ediyoruz
Türkiye'nin en büyük haber siteleri ve milyonlarca dolar değeri olan domainleri Google News için bizi tercih etmiştir, çok yakında açıklayacağız, takipte kalın