Morningstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin oraya onu yazman aslında ne demek biliyor musun? Yani böyle birşey var ben önermem ama sen bilirsin Spor salonunda el altından satılan kaçak hayvan doopingleri önerenler gibi tavsiye edip sonra ben önermedim yazmanda aynı kapıya çıkıyor. Hydroxycut Hardcore yüzünden gerçekleşen kalp krizi riski ve içeriğinde bulunan maddeler yüzünden 6 kez formül değiştirdiğini araştırdın mı mesala? FAA makalelerini okudun mu?

Herşeyin doğalı mevcut. İçer kahvesini nabzını doğal yoldan yükseltir nabız sayar yağı yine yakar.
Fazlasıyla okudum , 6 senedir aktif olarak BB yapıyorum. Üstünde koca koca "DO NOT EXCEED RECOMMENDED DOSAGE!" yazıyor. Dozajı aştığın her ilaç, hatta besin zararlıdır. Google'a yağ yakıcı yazdığında bırak Clenbuterol çıkmayı "Satın Al" linki çıkıyor. Arkadaş doğal bir yöntem istememiş, yağ yakıcı hakkında birşeyler sormuş. Bende sadece istediğini verdim, bilgi aktardım.
"Bak şöyle bir ilaç var ucuzdan vereyim sana" deseydim, haklısın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:49:09 -->-> Daha önceki mesaj 15:47:25 --

RixpeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fazlasıyla okudum , 6 senedir aktif olarak BB yapıyorum. Üstünde koca koca "DO NOT EXCEED RECOMMENDED DOSAGE!" yazıyor. Dozajı aştığın her ilaç, hatta besin zararlıdır. Google'a yağ yakıcı yazdığında bırak Clenbuterol çıkmayı "Satın Al" linki çıkıyor. Arkadaş doğal bir yöntem istememiş, yağ yakıcı hakkında birşeyler sormuş. Bende sadece istediğini verdim, bilgi aktardım.
"Bak şöyle bir ilaç var ucuzdan vereyim sana" deseydim, haklısın.
Ek olarak zararlarını sorarsa, zararlarınıda aktarırım.