bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
(1) dansöz jansen topu alamayacağını anlayınca kendini yere bırakıyor, zaten topa medel kafa atıyor. çok dikkatli izle. yorumcular tv'ye çıkıyor diye otorite olmuyor. zaten basında bazı şeyler insanları yönlendirmeye yönelik olarak yorumlanıyor.

(2) ikinci penaltı öncesinde oyunu kesmek için faul yapıyorlar ama hakem kılığındaki adam febeye buradan nasıl iş çıkartırım mantığıyla ısrarla düdük çalmıyor. bir de ceza sahasında savunma oyuncusunun üzerine şut çekmek moda oldu eline çarptırıp penaltı kazanmak için.

(3) febeli oyuncuların querasma üzerine oynayacağı malumdu. adamın her hareketinde sanırsın kamyon çarpmış gibi yerlerde süründüler. querasma birkaç pozisyonda kırmızılık hareketler yaptı. ama kırmızı kart gördüğü pozisyonda darbe değil çelme tarzı bir hareketi var. bak bunu da hiçbir yorumcu göremedi sanırım.

(4) febeli koybaşının müdahalesi dünyanın her yerinde kırmızı karttır. o zaman herkesi önce topa dokunuyorum diye biçersin ortada futbolcu kalmaz.

(5) ozan tufanın pozisyonu bence penaltıdır, çünkü topun geçişini engelliyor ve top yön değiştiriyor. dokundum ama penaltı değil kolum kapalıydı vay uyanık vay. ne güzel speküle ediliyor.

(6)-(7) hatırlamıyorum izlemem lazım.

(8) aynen katılıyorum. yalnız bu maddede beşiktaş lehine 2 gol 1 kırmızı kart var, dolayısıyla zaten maçı 3-2 kaybedecektiniz.

futbolda kazanmakta var kaybetmekte var, ezeli rekabet devam eder, birgün birisi kazanır başka bir gün diğeri. beşiktaş taraftarı takım kötü oynasa kaybetse şuraya gelip yorum yapmaz zaten. beşiktaş taraftarı olarak ilk defa internet ortamında bu başlık altında yorum yapma gereği hissettim. çünkü bilinçli hatalar yapıldığını düşünüyorum.
1) hocam o laf attığın yorumcuların %100 Ü BEŞİKTAŞIN HAKKI YENDİ ALİ PALABIYIK BEŞİKTAŞI katletti diye bas bas bağırdı yalnız. HEPSİ. Sonuçta Medel'in net olarak bit itmesini sende tekrar izlersen görebilirsin. Jansen penaltıyı almış bu penaltı verilirse hakeme hiçbişey diyemezsın başka hakemm verse şu penaltıyı ve maçta başka tartışılacak pozisyon olmasa kimse çıkıp hakem maçı katletti demezdi. çünkü verilebilecek bir penaltıydı.
2) Hocam Allah aşkına hiç Pes'de mi oynamadın ? top açılıyor ve Fenerli futbolcuya geliyor. Avantaj oynatması kadar doğal bişey yok ceza sahası içinde top, top direk açılmasa orda dursa veya bjk li futbolcuya gelse zaten avantaj olmayacak, TOP AÇILDIĞI İÇİN KİME GİDECEĞİNE BAKIYOR ÇÜNKÜ GOL POZİSYONU CEZA SAHASI İÇİN AVANTAJ OYNATMALI. AMA ÖNCESİNDE ZATEN TOSİCE KIRMIZI KART VERMESİ GEREKİYOR 2. SARIDAN.
3) Hocam herkesi savun şu adamı savunma VALBUEANAYA yaptığı faulde direk olarak ayagına vurdu bilerek isteyerek ayağına tekme attı sende diyosun 2 3 tane kırmızılık pozisyonu var ama 2. sarıdan atılana kadar beklıyor adam ondan önce çoktan atılması lazımdı.
4) tmam hadi ismailinde kırmızı kart olsun benim kendi yorumum değildi direk olarak ayağa dalmadı adam topa müdehalesi var neyse.
5) şu yorumunuz tamamen taraflıdır. ADAMIN KOLUNA BAKIN DİREK OLARAK KARNINA YAPIŞIK BU ADAM KOLUNU NAPSIN BİYERİNE Mİ SOKSUN ? açın yorumcuları eski hakemleri dinleyin biraz bir tane bile penaltı diyen yok bu pozisyona.
6) Evet zaten bjk lehine olanları hatırlarsınız fb lehine olanları hatırlamazsınız gayet normal bu
https://www.youtube.com/watch?v=7ay7b2ek1w0
al izle
7) Hocam o öyle olsaydı böyle olacaktı konusuna gelirsek, pepe kırmızı kart görse oyun başında beşiktaş o pozisyonları yakalayabilir miydi ? ofsayt olmasa kameni o topu bırakır mıydı defans ofsayt diye dururmuydu ? bunları hiç düşünmeden anca kendi lehinize olan şeylei söylüyosunuz