Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kenevir uyarıcı halüsinasyon gordurmez. Ya düşünürsün ya gülersin. Ayrıca sen ölüm tribine girmissinn yani o an kenevir dye çay icirtsek aynı kafaya erişebilirsin. Bağımlıların en dikkat etmesi gereken bu zıkkimi içtikten sonra konuşmak ya da dans etmesi oturduğu yerde düşüncelere dalarsa sıkıntı. Zaten kendisi sıkıntı. Madde etkisi vucuttayken hemen uyursanız da uyurken ölüyorsunuz. Beyin uyku halini ölüm olarak algiliyor kendi kendine kalp krizi geçiriyor insan. Bu da size ders olsun bulaşık dstarjini birazcık kas gevşetici hap oluyor size extacy psikolojik olarak zor. Peki bedeni düşündünüz mu?eriyen dis etleri, kilo kaybı zayıflıktan kötü görüntü. ki geçmeyen goz altı torbaları ya da 20 liralık hap uğruna imal edenin insyatifine göre yaşama sansin. Geçmiş olsun.
Doğrudur zaten kenevir halüsülasyon etkisi yaratmamakta kullandığım ana madde olan extacy de yaşadım bi son kullanımlarımda. Extacy etkisi altındayken uykunun ölüm ile sonuçlandığını biliyorum kalp durması vb.. Bazen öyle noktalara getiriyorki insanı resmen enerji vermesi gerekirken çok pis şekilde ters çarpıyor ve insan gözünü açacak hale gelemiyor. Zaten halüsilasyon gördüğüm zamanlar da da enerji yok ve aşıra bir yorgunluk oluyordu. Neyse ki uzağız artık.... Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler hocam.

okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversitede ben de içmeye başladım. Önceleri yarım, sonra tam baktım bir gün 2 tane içtim etki etmiyor.. O zamanlar anlamıyorsun neyin ne olduğunu, kafası o kadar güzel geliyorki insana. Meret bir de ucuz. Ben sigara içmediğim için esrar da içemiyordum(çekemiyordum). Esrara bulaşmadım ancak deli gibi hap içiyordum. "Bağımlısı değilim ya" dediğim zaman okul tatil olup istanbula döndüğümde aslında bağımlı olduğumu anlamıştım. Hap atıp kendini balkondan atan 2 arkadaşım var. Acaip bir kafası var. Ancak herşey kafada bitiyor. Okul bitti, haftada mutlaka 2-3 kez içerdim. İstanbula döndüm, netten çok iyi para kazanıyordum, kendime araba aldım. Kursa gittim, sevgili buldum, kendime zaman ayırdım. O günden sonra 1 kez bile aramadım ve bıraktım. Seneler geçti aklıma bile gelmiyor artık. Kafanı dağıtacak şeyler bul, ilgi alanın neyse onun üzerine site aç. Hem zevk al hem para kazan.
Haklısınız bir gün 1 tane atıp o kafayı yakalarken, ilerleyen zamanlarda 1 tanenin kafasını yakalamak için 2 adet birden kullanıyorsun bu gün sonuna kadar böyle devam ediyor minumum 6 adet ve düşünsenize vudunuza o kadar içeriği belirsiz, aspirin, kireç, vermidon vb... türevleri doldurulmuş bir pisliği alıyorsunuz. Konuda da belirttiğim en son 5 adet extacy ve 70 cc'lik votka tüketiminden sonra halüsilasyon görmeye başladım ondan sonraki kullanışımda bir evin damında oturuyorduk ve uzaktaki binalara baktığımda iğrenç bir canavar ağzı görüyordum. karşı damlarda gezen siyah siyah insan şeklinde dumanlar en son baktım dam kavramını yitirmişiz damın duvarları sanki bir yol gibi bende yanımdakini uyardım ayaka kalksam bırakma oraya doğru ilerleyeyim diye biliyordum çünkü oraya doğru ilerlesem yol var sanıp damdan aşağıya düşecektim. Park gibi de görüyordum ara ara. Etkisi pis Allah kimseyi düşürmesin ha şimdi içenlerde b*kunu çıkartmışsınız cefasını çekiyorsunuz diyebilirler ve onlara basit gelebilir. Diyeceğim o dur ki onlarında zamanları kısıtlı er yada geç pisliği ile karşılaşacaklar....