Eğer senin yaşadıklarını başkalarının yaşamasını istemiyorsan, ilk olarak yapman gereken o kişileri polise ihbar etmek. Bataklığı kurutmazsak, sinekler mikrop bulaştırmaya devam eder. Sana tavsiyem; dram, psikolojik, hüzünlü film ya da müziklerden uzak durup, tam aksine komik ve eğlenceli filmleri ya da dizileri izle. Hareketli şarkılar dinle. Gece yattığında, komik bir şeyler seyret. Mesela ben yatmadan önce mutlaka komik bir dizi izlerim. Aksi halde derin düşüncelere dalıp uyuyamıyorum. Daha önce hiç uyuşturucu kullanmadığım için, bu konuda tavsiye veremem. Eğer sorun alkol olsaydı, o zaman naçizane bir şeyler söylerdim
Yazdıkların çok samimi ve hayatın acı tarafı. Zor olmuş ama sonunda yenmişsin. Umarım vazgeçmez ve hayata tutunursun.
Alıntı
Çok fazla derin düşüncelere dalmayın, dünyanın bir tek yaratıcısı vardır o da Allah (c.c) sorgulamayın demiyorum uslubuyla, adabıyla ve aşırıya kaçmayacak şekilde.
. Bu cümlenin son kelimeleri hariç katılıyorum sana. Ama sorgularken aşırıya kaçmayın sözüne katılmıyorum. Yaradan çok fazla sorgulamamızı istemeseydi, bizlere akıl ve düşünme yetisi vermezdi. Tam aksine, her zaman sorgulamalıyız. Kendi doğrularımızı bulana kadar sorgulamalıyız. Keza, sen de aynısını yaparak bu belayı atlatmışsın. Sağlıklı günler dilerim kardeşim.