Gerekirse hiç çıkma dışarı arada pencereden bak. Biraz acımasız oldu ama yap bunu. Kendin için yapmıyorsan da sana içi yanan ailen için yap. Yap yani nasıl yaparsan yap ama yap.
Sen yaparsın, güçlüsün, inançlsın yoksa gelip burda anlatmazdın. Yapacaksın sen sana inanıyoruz.
Teşekkürler hocam, inanın şuan sırf kafa yormak ve dışarıya bağlı olamamak adına ufak bir yatırımla e-ticarete atıldım bir kaç güne hayırlıysa sitemiz hazır olacak ve onla meşgul olacağım. Dostluklar hep menfaat üzerine kurulmuş son 1-2 aydır dışarıya çıkmaktaydım ve gerçekten gördümki herşey menfaate dönüşmüş ve bu bana daha da çok zarar verdi o nedenle tekardan eve kapattım iki üç gündür de çıkmıyorum.
Hocam panik atak için size en iyi tavsiyem düzenli bir hayat kurun düzenliden kastım saat gece 12 de uyuma sabah erken kalkma düzenli beslenme ve spor hayatınıza sporu katın belirli bir süre sonra zaten kafanızı spora verdikce düzenle beslenme ile beraberinde gerçekten iyi hissedeceksiniz.
Bendede şuan uyku bozukluğu panik atak var düzeltmek için spora başlıcam yakın zamanda
Haklısınız hocam şuan panik atak krizlerini arada bir yaşamaktayım tabi ilk başlardaki gibi değil. Çarpıntı olmuyor çünkü olsa kendimi sakinleştirebiliyorum artık. Şimdi yaşadığım panik atak sırasında içimde huzursuzluk oluyor bir şey olacak ama ne olacak gibisinden ben panik atak geçiriyorum öyle. Geçenlerde elime hafif bir ağrı girdi yüzdüğüm için. Tabi yüzdükten sonra evdeydim ve elime giren ağrı akşam üzeri olmuştu. İşin korkunç yanı o dur ki panik atak rahatsızıyım ve ağrıyan el bileğimde yeni dövme yaptırdığım kolumda. Tabi panik atak da tetiklendi feci oldum hemen boğaz kuruluğu nefes darlığı uzun zamandır ilk defa böyle ağır geçirdim krizi. Her neyse spora da başladım, sıgarayı da bıraktım ama bir süreye kadar tekrar sıgaraya başladım ve spor da yapmıyorum. Bu kış kendimi motive amaçlı çeşitli kurslara giderek yaşam stilimi değişterecem dövüş, fitness, ingilizce vb...

Umarım herşey herkesin istediği gibi güzel ve umutlu olur.