Arkadaşlar merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayın
Kız arkadaşım var 7 yıldır ara ara küsüp barıştık son 1 yıldırda evlenmeye karar verdik babası mütahit inşaat yapıyor ortağı yuzunden adam batak vermiş elindeki mallarını oturduğu evi bile satıyor herşeyini sattıktan sonra borcu yine kalıyorda bu kadar yüklü değil kız arkadasım bugun beni aradı 1 yıl sonrası için sözleştik evlenecektik beni aradı bugun dedi biz daha kötüye gidiyoruz bunu devam ettirmeyelim dedi senin günahına giremem diyor kız öğretmen evine bakıyor babası borç ödüyor sürekli inşaat yaparak ( şu dönemdede inşaat çok zayıfladı ) siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız bırakırmıydınız yoksa sonu belli olmayan bir yolculuga devammı ederdiniz. Yaşım 27 ailem sıkıştırıyor kız arkadasımda benimle yaşıt.
7 Yıllık süren bir ilişki ve siz burada konu açıp " Siz benim yerimde olsaydınız ne yaparsınız bırakırmıydınız ? " diye soruyorsun.
Helal olsun güzel kardeşim. Sorduğun soruya cevap vermişsin zaten. BİTTİ.
Sen gönlünde silmişsin zaten kafandan biz silsek ne olacak ?
Neden bu kadar sert çıkıştın diye soracak olursan da anlatim.
Benim de 8 Yılı deviren bir beraberliğim var. 7. Yılında evlilik kararı alındı ve gerekli adımlar atıldı. Değil burada bırakayım mı devam edeyim mi demek aklıma bile getirmem çünkü gönül bu, ticaret değil ki alan değiştiresin.
* Sözlerimi yanlış anlama sadece anlam çıkart ne demek istediğimi. Hakkınızda hayırlısı olsun