Merhabalar
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.
Bu Dünya`da çok istemiştim öz bir abimin olmasını veya kardeşimin ama Rabbim nasip kısmet etmedi ve aile fertlerinde tek erkek olarak kaldım.
Saygıyı hak eden, küçüklerine her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşan tüm yaş büyük veya küçük hiç fark etmeden "Abi" diye yaklaştım.
Belki sizi tanımam belki hiç görüşmedik ama benim çerçevemde siz her zaman saygıyı hak eden bir abi olarak kaldınız. R10 ailesinin saygı değer tüm üyelerini bizzat tanımak ve tanışmak istemişimdir her zaman. Sizlerde onlardan birisiniz.
Yeniceri veya Cem bey demek yerine Cem abi diyebilir miyim ?
Bundan sonra ki tüm yaşam süreciniz de sizlere ve ailenize huzur dolu bir ömür geçirmenizi dilerim. Rabbim eylerse güzel eyler.
Tekrardan Hoşgeldiniz .
Tabii ki diyebilirsin kardeşim, hatta memnun olurum

Her fırsatta ben de söyledim. Eskiden insanlar birbirlerine karşı bu kadar acımasız değildi. Daha sıcak, daha anlayışlıydık. Ama son yıllarda giderek artan bir tahammülsüzlük var. Umarım bir gün tüm bunları unutur ve tekrar eski günlerimize döneriz. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.
Allah bol ve bereketli satışlar nasip etsin inşallah
Yaradan hepimize bol, bereketli ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Çok teşekkürler.
Kendinizi bu yazı ile çok iyi anlattınız fakat beni etkileyen yer "Atatürk'e saygısızlık edenler ve vatan hainlerini koruyup, savunanlar." konusu olmuştur. Sizleri tebrik ediyorum. Hayatınızda başarılar diliyorum.
Umarım anlatabilmişimdir kendimi

Sizin de hayatınız istediğiniz gibi olsun. Çok teşekkür ederim.