Konu
Ali palabıyık maçı katletmeye yemin etmiş
25-09-2017, 15:40:59
rampapapam
Üyeliği durduruldu
masterthone adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
ALLAH VAR ALLAH DEĞİLDE "...." dediği yeri neden koymuyorsun sayın EFENDİ BEŞİKTAŞLI
HADİ BU MAÇI HAKEM YÜZÜNDEN YENDİK 13 SENEDİR YENEMİYOSUNUZ KADIKÖYDE 13 SENEDİR Mİ HAKEM HATASIYLA KAYBEDİYOSUNUZ YAZIK GÜNAH YA
"Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 127, Beşiktaş 122 galibiyet aldı, 86 karşılaşma da berabere bitti. 89 yıllık rekabette gol sayısında da Fenerbahçe'nin 457-422 üstünlüğü bulunuyor."
ŞAMPİYONLUK SAYISINI HİÇ SÖYLEMİYORUM BİLE. AVRUPA BAŞARILARIMIZI DA SAYMAYIM BAYA EZİLİRSİNİZ. ŞURADA 2 SENEDİR TOP OYNUYOSUNUZ BURNUNUZ KALKTI
AĞLAMAYA DEVAM EDİN
BİRAZ DAHA AĞLAYIN EMZİK VEREN OLUR İLLAKİ.
1- Benim anlatmak istediğim şey o görselde saklıysa o görseli paylaşırım. Şenol Güneş adam gibi adamdır, Fenerbahçe maçında küfür etmemesi gerekirdi çok üstüne geldiler etti. Ama yanlış bir söz söylemedi. Hani bizim köyde g*te g*t derler misali.
2- Tarafsız bakamayacak kadar acizseniz, kendi düşüncelerinizi baskın yapabilmek için koca koca, kalın yazıyorsanız sizinle değil futbol konuşmak, goygoy bile yapmam. Sizin de dediğiniz gibi Efendi Beşiktaş!
Tekrar mesajımı alıntılamayın, geri dönüş de alamayacaksınız. Şu an sakin kalıyorum, sanırım bir daha forumda bu şekilde yazmamayı öğrenirsiniz.