masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim göster FENER İÇİN VERİLMEYEN KIRMIZI KARTLARI BENDE SÖYLEYİM TAMAM HAKLISIN BAK FENERE ÇIKACAK KIRMIZIYI DA VERMEMİŞ HAKEM BEŞİKTAŞ ALEYHİNE DAHA ÇOK KARAR VERMİŞ DEYİM GÖSTERSENE BANA FENERİN VERİLMEYEN KIRMIZISINI?

BAK SARI KARTLARDAN BAHSETMİYORUM SARI KARTA GELİRSEK MEDEL, OĞUZHAN, TALİSCA'NIN OZANA UÇAN TEKMESİ HEPSİ SARI KARTTIR BEN BUNLARDAN BAHSETMEDİM Kİ. KIRMIZI KARTTAN BAHSEDİYORUM. KIRMIZI KART DİREK OLARAK SONUCA ETKİ EDEN BİR ŞEY 4 KİŞİ EKSİK OYNAMANIZ DEMEK BU MAÇI KAYBETMENİZ DEMEKTİR.

Ayrıca OFSAYT POZİSYONUNDA OFSAYT DİYE KALECİ TOPU BIRAKIYOR BELKİ GOL OLMAYACAKTI OFSAYT DİYE DURULAN BİR POZİSYON OFSAYT OLMASA NET GOL DİYEMEYİZ. HADİ GOL OLSUN. 1 GOL MÜ 2 KIRMIZI KART MI? KESİNLİKLE 2 KIRMIZI KART SKORA DAHA FAZLA ETKİ EDER. FUTBOLDAN ANLAYAN TÜM İNSANLARDA BÖYLE DÜŞÜNÜR
pardon hocam sizin futbolcularınız hiç birşey yapmadı tekme atmadı cenkin ayağını kopartmadı faul filan birşey yapmadı zaten golde 4.5 metre ofsayttı
quaresma ve atiba zaten atıldı atiba çok basit şeyden atıldı tamam hadi pepeyide at, yok medel oguzhan tosic onları geçeceksin sizin futbolcularda tekme atıyor hopluyor zıplıyor.
ver penaltımızı ve ofsayt diye verilmeyen golümüzü ayrıca at hasan aliyide

hani ne yapalım baştan sonra şu sarı yok bana göre kırmızı diyemi tartışalım? maçı katletti hakem ve nedense hep sizin için güzel sonuçlar doğacak şekilde yaptı bunu.. yan hakem kör olmalıymış da kaleci bırakmışmış ya bırakın bu lafları allah aşkına