PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
golümüz ve penaltımız verilmedi bunlar sonuça direk etki edecek en etkili pozisyonlar yok sarı verilmedi yok 2. sarıyı göstermediyi konuşmaya başlarsan sen 10 pozisyon ben 10 pozisyon çıkartırım.

ayrıca 3. yazdığınız cümlede ( hayatımda quaresma kadar çirkef futbolcu görmedim ) diyen şahıs yıllarca emre ve volkanı besleyen takımı tutuyor buna aşırı derece şaştım kaldım gerçekten heralde emre gittikten sonra volkanda oynamazken izlediniz hep maçlarınızı?
pozisyonlara bişey demediğine göre pozisyon yorumlarım doğru çünkü sesini çıkartamadın

PEPENİN KIRMIZI KART GÖRMESİ ( HEMDE MAÇ BAŞI ), İSMAİLİN ATILMAMASI, QUARESMANIN DAHA ÖNCEDEN KIRMIZI GÖRMESİ, TOSİCİN KIRMIZI GÖRMESİ sonuca etki etmeyecek şeyler mi, bunu gerçekten aklını kullanarak mı söylüyorsun. 2 tane daha fazla kırmızınız çıksaydı 7 kişiyle bizi yenecek miydiniz?

BEN HAYATIM BOYUNCA VOLKANIN VE EMRENİN HİÇBİR OYUNCUYA BİLEREK BÖYLE KASTİ TEKME ATTIĞINI GÖRMEDİM. SEN GÖRDÜYSEN GETİR POZİSYONLARI KANITLARINI ONLAR ÜSTÜNDEN KONUŞALIM.