Arkadaşlar bakın gerçekten çok abartıyorsunuz bazı şeyleri. Arkadaş yukarda fenerbahçe lehine verilmeyen kart ve pozisyonları koymuş. Tarafsız bakın.

https://twitter.com/Qarik85fb/status/912108357242298368

. Buyrun bunları neden konuşmuyorsunuz? Pepenin dirseğine kırmızı verse maç bu noktalara gelir miydi onu düşünün? en iyi stoperı oyundan atılmış bi beşiktaş sizce ataklarda kaptırdığı toplarda nasıl açıklar verirdi ? BEN BİR FENERBAHÇELİYİM VE TARAFSIZ OLARAK YORUMLUYORUM POZİSYONLARI. Fenerbahçe aleyhine verilen yanlış kararları lacivert, beşiktaş aleyhine verilen yanlış kararları ise kırmızı renkde yazıcam.

1- İlk penaltı kararı net bir şekilde doğrudur. Dikkat ederseniz arkadan itiyor Janseni. BU POZİSYONA KARARA YANLIŞ DİYEN BİR YORUMCU GÖRMEDİM BEN DAHA.

2- İkinci penaltı kararına HERHALDE YANLIŞ DİYECEK BİR İZLEYİCİ YOKTUR YANİ. ATİBANIN ELİ NET BİR ŞEKİLDE AÇIK VE GOLE GİDEN TOPU ENGELLİYOR. PENALTI VE KART DOĞRU.

3- Quaresma'nın ilk pozisyonda topla ilgisi yok, topa gitmiyor çirkeflik yapıp direk olarak adamın ayağına BİLEREK VURUYOR. SARI DEĞİL NET KIRMIZIDIR ( HAYATIMDA QUARESMA KADAR ÇİRKEF BİR FUTBOLCU GÖRMEDİM HER MAÇ YAPIYOR BUNU )

4- İsmail Köybaşının hareketi kesinlikle kırmızı değildi hakem dengelemek için verdi. Kırmızı kartta direk topa müdehale olmaz direk ayaga yapılan bir hareket de kırmızı verilir. Kaldı ki gol pozisyonu tehlikeli bir atak vs yok. Dikkat ederseniz ismail köybaşı ilk olarak TOPA DOKUNUYOR. TOPTAN SONRA AYAGA GİDİYOR KAYDIGI İÇİN AMA HEMEN ÇEKİYOR AYAGINI. AĞIR BİR KARARDI.

5- OZAN TUFANIN PENALTI DENİLEN POZİSYONU NET OLARAK PENALTI DEĞİLDİR. ADAMIN KOLU KAPALI ATİBA GİBİ KOLUNU AÇMIYOR İYİ İZLEYİN.

6- Tosic'in Jansenn'e yaptığı ikinci sarıdan kırmızı karttır. Mustafa çulcu da öyle diyor. Avantaja bırakılsa bile pozisyon, pozisyon bittikten sonra kartlık bir durum varsa kart çıkarılır, bunu hepiniz bal gibi biliyorsunuz ama söylemeye diliniz varmıyor. PES De mi oynamadınız? (

https://twitter.com/Qarik85fb/status/912113321847001088

)

7- Pepe'nin direk olarak Jansen'e bir dirseği var NET OLARAK KIRMIZIDIR TARTIŞMASIZ KIRMIZIDIR DİRSEK TÜM DÜNYA ÜZERİNDE KIRMIZI KARTTIR.

8- Beşiktaş'ın sayılmayan golü KESİNLİKLE OFSAYT DEĞİLDİR. YARDIMCININ BUNU GÖRMEMESİ İÇİN KÖR OLMASI LAZIM. Ama geçen haftada bizim böyle bir golümüz verilmemişti.

9- Cenk'e yapılan net olarak PENALTI VE KIRMIZI KARTTIR. HASAN ALİNİN OYUNDAN ATILIP PENALTI VERİLMESİ LAZIMDI.

BÖYLE BAKTIĞIMIZDA 3 TANE FENERBAHÇE ALEYHİNE YANLIŞ KARAR, 2 TANE BEŞİKTAŞ ALEYHİNE YANLIŞ KARAR ÇIKIYOR. ZIRVALAMADAN SADECE ŞU POZİSYONLAR ÜZERİNDEN, YOK HAKEM SATILMIŞ YOK ŞÖYLE BÖYLE DEMEDEN TEKNİK OLARAK ŞU POZİSYONAR ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRME YAPACAK ADAM GİBİ BEŞİKTAŞLI VARSA GELSİN SABAHA KADAR TARTIŞALIM. TAMAMEN TARAFSIZ OLARAK YAZDIM. VAR MI ŞU POZİSYONLARI YORUMLAYARAK YÜREKLİ BİR BEŞİKTAŞLI? AMA ÖYLE YOK HAKEM KATLETTİ YOK HAKEM SATILDI, YOK FENERBAHÇE HAKEMLE KAZANDI DEMEDEN, ERKEK GİBİ TEKNİK ANALİZ YAPARAK ŞU POZİSYONLARI YORUMLAYIN BAKALIM.

Beşiktaşlılar tutturmuş bi penaltımız verilmedi golümüz sayılmadı Diğer pozisyonları neden yorumlamıyorsunuz. Quaresmanın 5 kere kırmızı görmesi lazımdı adamlara tekme taban ne varsa girdi karaktersiz çirkef..