Merhaba, PM alabilir miyim?
Site adresi : PM İLE VERİLECEKTİR
Sitenin aylık getirisi: 300 - 500 - 700 TL
Sitenin Fiyatı : 1.700 TL
Sitenin açılış tarihi:2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: News Kayıtlı Ulusal Haber
Günlük hit sayısı: 750 - 1K
Ziyaretçi kaynağı: %70 Google %30 News
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Özel yazılım vardır. Fakat wordpress lisanslı tema ile verilecektir. + ek ücret karşılığında yazılım verebilirim.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
NOT
- Site Bundle haber uygulamasına kayıtlıdır. Paylaşılan haberler anında BUNDLE uygulamasında yer alır. ( bununla ilgili BUNDLE yöneticisi mail adresini vereceğim herhangi bir durumda iletişim kurabilirsiniz.
- Site İYAD üyesidir. Sarı basın kartına sahiptir ancak bu kartı devretmeyeceğim.
- Sitenin tüm link yapılanması Google News'e göre tasarlanmış ve News ile işbirliği çerçevesinde düzenlenmiştir.
Aylık anlaşmalı oldugum 1 firma var 20 + tanıtım yazısını editör panelinden giriyor. Girdiği haberin parasını anında hesabınıza geçiyor şuan'ki anlaşmam 1 tanıtım yazısı 10 TL - Adsense hesabımı hiç aktif etmedim. Evet adsense hesabım var ancak site görünümünü bozmamak için eklemedim. Ayda 3 - 4 firmadan reklam için mesajlar geliyor ancak evleneceğimden dolayı ( bu sebeple siteyi satıyorum ) hiç biriyle reklam anlaşması yapmadım.
Kaliteli akılda kalıcı emek harcanmış ve kesinlikle ekmeğini yiyeceğiniz bir sitedir.