Bunun sebebi başlıca televizyon ve internettir. ikinci sebebi ise bu güzel teknolojileri doğru kullanmayı bilmeyen ve bu bilmeyen kişilerden faydalananlardır.
kesinlikle katılmamak elde değil. bu ülkede eskiden zengin olmak bir anlam ifade etmiyordu zira 10 lirası olan da 100 lirası olan da aynı yakkabıyı giyiyordu hemen hemen. çünkü alternatif yoktu seçenek yoktu. internet önce alternatifleri çoğalttı hem de her sektörde. içkiden zinaya alkolden sigaraya kadar pek çok yeni alternatifi kapımıza ekranımıza kadar getirdi. güzel şeyleri de getirdi ama ne yazık ki hiç birini alamadık almadık işimize gelmedi. herkesin evinde bir kütüphane olması kimsenin işine gelmedi ama herkesin evinin bir p.rno film stüdyosu olması herkesin çok işine geldi özellikle gençlerin. Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim.
geçenlerde başörtülü bir bayan son model bir x6 ile geldi,çocuğunu kreşe yazdırmak için,ve kadının konuya aynen girişini yazıyorum,yorum serbest;
-merhabalar
-merhabalar
-çocuğu kreşe yazdırmak istiyorum
-elbette buyrun nasıl yardımcı olabiliriz
-ben xxx sitesinde oturuyorum
-spora gidiyorum
-üniversite mezunuyum,çalışmıyorum,işe ihtiyacım yok..
-çok güzel buyrun şöyle oturun yardımcı olalım..
-çocuğum başka bir kreşteydi ancak;o kreşte çocuğu servis ile almıyorlar,bende spora gittiğim için saatlerimiz uymuyor ,ben terli terli oluyorum dolayısı ile terli terli çocuğu kreşe ben götürmek zorunda kalıyorum ama arabadan inip terimin soğumasını istemiyorum oyüzden kreşi değiştirmek istiyoruz,paradan ziyade terimin soğumaması önemli
--çocuk hakkında gerekli bilgiler alındıktan sonra,tabi artık çocuğunuzu bundan sonra kreşimize alalım,serviste veririz böyle olunca spordan sonrada sizin teriniz soğumamış olur..
--çok güzel fiyatınız nekadar
--servis+yemek+eğitim hepsi dahil xxx TL
--oooo çok pahalıymış,hem uygun olmalı,hemde sorunlarımız çözülmeli,çok pahalı geldi
--sizi çok iyi anlıyoruz,ancak fiyat standartlarımız herkese aynıdır
--peki ben bir eşimle görüşeyim ohalde(deyip tüyen)bir bayan bu belirttiğiniz kategoriye girer mi?
valla hocam ben bu tip paylaşımları çok itici buluyorum. neden buluyorum kullandıgınız sıfat nedeni ile. "başörtülü kadın". bana o kadar itici geliyor ki size anlam veremiyorum. bir bayan deseniz ne değişecekti ? bence daha normal bir anlatım olurdu sanki baş örtülü bayanlar hep böyle yapıyormuş gibi olmuş. bunu yapan baş örtüsüz insan yok mu ? yada bunu haber niteliği yapan baş örtü mü ? bunu yapan insan erkek olsa paylaşım nasıl olaacaktı ? yada açık bir bayan yapsa o zaman ne güzel spor yapıyor geziyor tozuyor terinin sogumasını istemiyor ne kadar elit bir bayan mı olacaktı yada yine görgüsüz mü olacaktı yada bir digeri yılışık mı olacaktı ? eğer ortada bir sorun var ise o sorun bu bayana aittir baş örtüsüne ait değildir. sanki bu tip bağdaştırmaları yapmasak daha hoş olur gibi düşünüyorum. kusursuz olan islamdır ortada bir kusur varsa o kişiye aittir.