Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah, çok teşekkürler. Umarım yaradan, herkesin gönlüne göre verir.

Şu an dönmeyi düşünmüyorum ama hayırlısı diyelim

Eyvallah kardeşim saolasın. O bakan gözlerinin güzelliği

Ne diyeceğimi bilemedim Saol, varol. Atatürk adını büyük harfle yazman bile, karakterini ortaya koyuyor. Çok teşekkür ederim.

Ben de seni severim kardeşim biliyorsun. Ama sen biraz daha kaytar, ben yapacağımı biliyorum

Tam olarak ne demek istediğini anlamadım Rafet.Sanırım hakkında bir şikayet konusu açılmış ve senin aleyhine karar verip, birkaç gün uzaklaştırma cezası vermişim. Ama neden bu kadar kafaya taktığını anlamadım. Eski yönetim bir fıkra paylaştığım için beni 10 gün uzaklaştırmıştı. Hayatımda ilk kez uzaklaştırıldım ve işin acısı da, paylaştığım fıkrada argo kelime bile yoktu.
Bir ayrıntı daha vereyim. Yöneticilik yaptığım 4-5 yıl süresince, bana özel mesajla teşekkür eden kişi sayısı toplsan 5 ya da 6 'dır. Buraya yazan tüm arkadaşlar, ben istifa ettikten sonra yazdılar. Yani hiçbiri bir karşılık beklemiyor ki, yazılanlara ben de çok şaşırıyorum. Hiç beklemiyordum açıkçası Eleştiriye tabii ki açığım. Sadece yapıcı olunmasını ve kişiselliştirilmemesini istiyorum. Çünkü ben asla ve asla kişisel olarak kimseye husumet beslemedim ve kişisel sorunlarım için ceza uygulamadım. Aksini iddia eden varsa tabii ki yazabilir.
Yok senle alakalı bir olay bu aklımda kalmış. Ne den kafaya takayım ki. Çokta büyütülecek bir şey değil ayrıca.