Sanırım o adamlar sipariş aldıktan sonra aliden söylüyolar baya sürüyor tabi gelmesi. O zamana adar da stokta yok geliyo felan diyolar. Yoksa bence kimsenin stoğu yoktur öyle. Hem hızlı kargoyla söyler adam 15 TL ye mal eder. 30'a satar.
Konuyu da takip etmek adına park edeyim şuraya merak ettiğim bi konu bu.
Ben sizin dediğinize katılmıyorum çünkü ben bir yerden bir alışveriş yapsam ve bana bu kadar bekletme süresi söyleseler kesinlikle iptal ederim ticareti. Ben birerbir deneyimlediğim şeyi sordum bir kaç arkadaşım o sayfalardan aldı 2-3 güne kargo süresinde elinde oldu. Ki kaldı ki artık n11,hepsiburada tarzı büyük alışveriş sitelerinde dahi görüyorum 2-3 güne kargo diye. Bir çeşit kaptan 5-6 adet almak çok olmasa gerek stok konusuna gelirsek.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:34:10 -->-> Daha önceki mesaj 23:31:18 --
Telefon kabının toptancısını doğru yerden yakalarsanız Aliexpress fiyatına bulabilirsiniz.
İşte o safha çok sıkıntı çünkü öyle bir toptancı bulabilmek için dükkan sahibi olmak gerekli, toptancı sana iş yeri sahibi gözüyle bakıp satın alma hacmine göre daha güzel fiyat çıkarır diye düşünüyorum.