Çok fazla sebebi olabilir. Diş ağrınla bağdaştırmışsın biraz ama hiç bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Doktora gitmelisin elbette ki ama eğer bir yere varamazsan sana şöyle söyleyeyim benim iki belki de iki buçuk senedir kulağım ağrıyor uğulduyor sorun oradan geçen damarlardan olabilir dediler ve bunun bir çözümü olmadığını söylediler stres yüksek ses gibi nedenlerden başlıyor ve sonu yok gibi. Yalnız bir sorum olacak uğultu, nabız sesi ya da basınç duyuyor musun kulağında ? Tinnitus dedikleri olabilir, iltahabın olabilir ya da benim gibi damardan bir sıkıntı olabilir benim de boğazımın yanında bir şişlik ve dokununca acı var iki kez kbb ye gittim aslında her yere gittim bir yere varamadım. İltahap ya da tıkanıklık falan varsa aslında bu en iyi seçenek gibi olabilir ilacını alır bir şekilde tedavi olursun en azından. Ama çok umutlanmamanı tavsiye ederim kulak acaip sıkıntılı doğru düzgün bir doktor bul ekstra dahiliyeye falan da git çünkü bu bir semptom hastalığın kendisi değil. Umarım kurtulursun sonuç alırsan bizi de bilgilendirirsen sevinirim.