Buraya paranızı kaptırmayın. Haklı olduklarını söyleyenler olacaktır gerçek ise sitenin paragöz olmasıdır. Hiç üzülme üyeliğini iptal ettir gerçi iptal de etmiyorlar. Kullanma bilgilerini de değiştir.

En son yaşadığım olay domain transferini beceremediler ve iptal ettiler benden de komisyon istediler. Hadi yine haklı olduklarını söyleyin.

Dışarıdan sattım ki sözleşmelerin de satılamaz diye bir ibare yoktur ve olamaz, sözleşmeye aykırı olmadığı halde neden üyeliğime kısıtlama geldiğini sorduğum zaman sizin gibi müşterilerle çalışmamayı tercih ediyoruz dediler ve buna rağmen mail spam yolluyorlar komisyonu ödeyin şeklinde.

Benimle çalışmamayı seçmelerine bile saygı duyabilirim lakin takip ederek fişleme yapmaları çok anlamsız geldi. Sitenin sahibi müşterilerini bildiğin hırsız yerine koyarak inceliyor takip falan yapıyor hangi firma böyle çalışır yabancı firmaları örnek veriyorsunuz.

Savunma hakkın da bulunmuyor kendi bildiklerini okuyorlar yahu siz kimsiniz benden çok para kazandınız sattıklarımdan aldığınız komisyonlarla, biz olmasak para mı kazanabilirsiniz.

Satmış olduğum domain için de müşteriyi ben bulmuştum alan adlarına yönlendirerek oradan almasını söylüyorum yoksa kim girecekte binlerce domain arasından görüp satın alacak güvenirlik ve hızlı işlem için tercih ediyordum neden dışarıdan satayım beceriksiz olmasalar.